Nieuws

De laatste van 2015: Bladella - EMK

18 december 2015
www.bladella.nl
EMK staat zondag ‘thuis’ voor de tweede keer gepland. Het geelzwart uit Nuenen, koploper van het rechter rijtje, heeft nog steeds 15 punten en blauwwit 14.

Afgelast
Op 29 november werd Bladella - EMK afgelast. Sindsdien kwamen de manschappen van Toon van der Loo nog twee keer in actie. Dat leverde clubtopscoorder Tommie van Elst twee kruisjes op wat zijn totale productie naar acht verhoogde. De vaandeldagers van ‘Eeneind Maakt Kracht’ bracht dat echter nul punten. Er werd verloren van Nevelo (1-2) en tegen buurman Nijnsel, de grote verrassing in 3D, werd het uiteindelijk een 4-1 verlies. Dat was geflatteerd want het Nuenense veldspel was best verzorgd en de aanvallende bedoelingen verdienden eigenlijk meer lof.
De zompige zachte grasmat van de Smagtenbocht kuip werd al twee keer te nat bevonden. Uit op het kunstgras bij SBC werd 14 dagen geleden, na een goede begin, bleekjes en plichtmatig gespeeld wat een teleurstellend 1-0 verlies voor de Tipmast Boys betekende.
 
Inhaalprogramma 3D 20 december
Bladella
Hilvaria
Oirschot V
Oisterwijk
 -  EMK
 -  SBC
 -  Dommelen
 -  Reusel Sp
 
28 febr. (?)
Bladella
Hilvaria
restant
 
 -  Nevelo
 -  Oisterwijk  (5-2  gestaakt)
 pm 18 min.
 
Voorjaar?
De klimaattop in Parijs kwam een kwart eeuw te laat. Daar lijkt het op.... Half december wordt er immers nog gejaagd op muggen en hebben de voorjaarstemperaturen de meibloempjes in het hobbelige hoofdveld weer tot bloei weten te brengen. Bij een temperatuur van 13/14 graden en een laag zonnetje die om 16:30 uur onder gaat, wordt daags voor de kortste dag van het jaar gevoetbald bij Bladella! De werkploeg staat maandag zware arbeid te wachten om het veld wat egaler te maken. Dat zweet hebben ze er graag voor over als er maar wordt gewonnen...
Bladella - EMK is de laatste pot voor de winterstop. Op 24 januari van het nieuwe jaar wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Woenselse Boys.

Scoren
Het jammerlijk verlies bij SBC, na de winst op beide buren, heeft de blik weer schuin naar beneden doen afglijden. Met een enkel puntje meer dan de gehate 13de plaats dienen er punten gehaald te worden. De manschappen van Huub Vermeulen hebben weliswaar nog twee inhaalpartijen te goed, maar je met dat gegeven op voorhand rijk rekenen kun je bedrogen uit komen. Om tot winst te komen zal er in ieder geval gescoord moeten worden. Met slechts 13 doelpunten vóór in elf ontmoetingen zit je in de gevarenzone. Van de andere kant: met maar 17 tegendoelpunten behoor je eigenlijk bij de beste vier van het klassement. Heel duidelijk waar het aan schort.

Supporteren!
Zondag wordt het blauwwitte vaandelteam versterkt met mascotte Thijs Hendriks de spits (!) van E8. Hij is ervan overtuigd dat zijn favorieten gaan scoren! Voor weg van onderen en op naar het lonkend linker rijtje is winst noodzaak. Dat geldt ook voor de Nuenense geelzwarten, die 1 puntje meer hebben dan blauwwit. Dat belooft op het zware veld van de Smagtenbocht weer een spannende voetbalpot te worden. Support kunnen de Tipmast Boys hard gebruiken om tot een goed resultaat te komen. Jij bent er toch ook?!
 
zie ook de voorbeschouwing van 26 november j.l.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven