Nieuws

December-actie WFC

14 december 2015
www.bladella.nl
Leden van WFC krijgen een fraaie Bladella-handdoek gratis als ze deze maand nog een nieuw WFC-lid opgeven. Voor slechts € 5/per jaar ben je al lid van de supportersclub!

Leden van WFC die in de maand december één of meerdere nieuwe leden aanbrengen krijgen daarbij voor ieder nieuw lid een handdoek cadeau. Het gaat hierbij om handdoeken die zijn gemaakt bij gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Wanneer een lid een nieuw 50 euro lid bij ons meldt kan hij, of zij, op twee handdoeken rekenen. We gaan ervan uit de nieuwe leden minstens twee jaar bij WFC blijven.
 
Opgeven kan op drie manieren
Je kunt een mailtje sturen naar penningmeester Gerard van Leeuwen (g.leeuwen420@upcmail.nl) met jouw naam en de naam en de gegevens, ook het telefoonnummer en het banknummer, van het nieuwe WFC-lid.
 
Je kunt die andere ook, als jezelf ingelogd bent, opgeven via de site van Bladella. Doe dat dan nu meteen door hier te klikken.
 
Een derde mogelijkheid is een daarvoor bestemd formulier invullen in de kantine en meteen een klaarliggende handdoek meenemen. Van 50 euroleden wordt het geld contant opgehaald. Nieuwe 5 €-leden gaan door de handtekening akkoord met de automatische incasso voor dit en de daaropvolgende seizoenen.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven