Nieuws

De lèste donderdag van het jaar!!!!

17 december 2015
www.bladella.nl
Vanavond, donderdag 17 december, wordt het de avond van Jupiler, van foute kersttruien, van verse erwtensoep, van spijker slaan én van DJ Rick de Wit. Zorg dat je erbij bent!!!

Een verrassend Juupke
Na het trainen is het prettig de dorst te lessen met enkele flesjes Jupiler. Dat weten we allemaal. Maar… laat je verrassen. Deze avond smaakt dat biertje nog beter als je je enige echte Foute-Mart-Smeets-Foute-Kersttrui aantrekt. En het Juupke smaakt zonder meer het best als daarbij ook nog een origineel verlichte kerstmuts opzet. Zo ben je helemaal in de stemming voor een avondje pretentieloze kantinehumor. Laat het je smaken.
 
Gratis erwtensoep
Over smaken gesproken. Ook zal deze avond de door Ria Vos en Leo Basten gefabriceerde erwtensoep allerbest naar binnen gaan. Bereid op culinair hoogstaand niveau met alles erin wat het veeleisende Bladella-trainingsdier er zoal in verwacht. En wie zal een bordje soep laten staan als die voor iedereen helemaal gratis wordt opgediend?
 
DJ Rick de Wit
En er is nog een reden om vanavond naar de kantine te komen en er langer dan lang te blijven. Er is de hele avond muziek die gepresenteerd gaat worden door niemand minder dan DJ Rick de Wit. Als er iemand verstand heeft van muziek dan is het Rick toch wel. Kom dus naar de geweldige afsluiting van het trainingsjaar 2015.



De Bladella - Reusel Sport voetbalquiz
Om alvast te noteren in je nieuwe agenda van 2016. In januari verhuist de leste donderdag naar de tweede, de 14de. Dan is er in de kantine na het trainen de voorronde voor de voetbalquiz die WFC heeft opgezet. Voor deze voorronde kunnen alleen leden van Bladella en leden van WFC, de supportersclub, zich via de site vanaf eind volgende week opgeven.
De finale van deze voetbalquiz (El Clásico) wordt trouwens gehouden op vrijdag 19 februari. Dan is er onze kantine de gelegenheid waar de quiztalenten van Reusel Sport en Bladella zich met elkaar gaan meten. Hou dus ook deze avond vrij in je agenda!!!
 
Carnaval
En nog een derde evenement in de kantine: op 4 februari, de eerste donderdag van de maand, is het bij Bladella carnaval en gaan we beleven wie de opvolger wordt van Bladella-prins Harm van ‘t 3de . Komt dat zien!! Zegt het voort!!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven