Nieuws

Ook E6 Kampioen!!!!

09 december 2015
www.bladella.nl
Niks is mooiers dan om in de laatste wedstrijd, nota bene in het hol van de leeuw, kampioen te worden!
Een prachtig resultaat voor het team van Wil, Lisette en Jeroen! Proficiat kanjers!

In onze competitie hebben we bijna alle wedstrijden gewonnen en maar één keer verloren. Dat was tegen Bergeijk E6M. De laatste wedstrijd om kampioen te kunnen worden moesten we weer tegen Bergeijk spelen. Op 28 november verzamelen we vol spanning bij ‘Den Herd’. Onze  jongens zijn super gemotiveerd om de thuis nederlaag te revancheren. Ze spelen de sterren van de hemel en winnen dik verdiend met 1-4.
Terecht Kampioen E6 dus!
 
Hierbij even een korte voorstel ronde:
Guus Wouters
Hij begon dit seizoen als veldspeler maar werd onze vaste keeper. Door zijn katachtige reddingen kon hij ons regelmatig in de wedstrijd houden.
Bram Bohncke
De bonkige verdediger, het hart van de verdediging, perfecte timing, en menig tegenstander bezorgt hij slapeloze nachten.
Jaap Willemse
Jaap is de rustigste van het stel. Hij staat zijn mannetje in de verdediging. Met zijn messcherpe passes zet hij menig aanval op.
Bjorn van Buytene
De spijkerharde verdediger die geen duel uit de weg gaat. Ook zijn mooie lange rushes langs de zijlijn zijn een genot om naar te kijken.
Roman Duijvelaar
Een vaste waarde op het middenveld die voor geen tegenstander aan de kant gaat. Hij bouwt de aanvallen op vanaf het middenveld, en scoort soms gewoon vanaf het 16 meter gebied.
Tibbe Leijen
Hij is multi inzetbaar. Aanval, middenveld of verdediging; hij voert zijn taak uit tot de laatste minuut. Pikt ook regelmatig een doelpuntje  mee en trakteert ons bij een overwinning op een buikdans act.
Roel Heuveling
Onze baldribbelaar werkt elke wedstrijd zijn longen uit zijn lijf. Van keeper naar aanvaller die nu regelmatig een doelpunt scoort.
Timo van den Borne
Een echte goaltjesdief,  die bij een strafschop een heeeeeele lange aanloop neemt om zo te scoren.
Cas Schoenmakers
De snelle vleugelaanvaller, die onze spits voorziet van mooie voorzet waaruit regelmatig wordt gescoord.


We willen graag de sponsors bedanken voor het onvergetelijke kampioensfeest. En niet te vergeten onze technische staf en natuurlijk ons´supporterslegioen´die ons team ten allen tijden ondersteunt.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven