Nieuws

F2 Kampioen !!

02 december 2015
www.bladella.nl
Bladella F2 kampioen! Jongens, van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!! !! Jullie coaches kijken er ontzettend naar uit om het komende half jaar weer samen te werken!!! FF voorstellen..

Lewis de Wit is de keeper. Het ideale slot op de deur: katachtige reflexen, een flinke uittrap en zonder angst duikt hij voor menig schot en maakt zo bijna elke aanval van de tegenstander onschadelijk.
Tijn Jonkergouw is onze laatste man: sterk in de duels, een timing die preciezer is dan een Zwitsers zakhorloge en dat gekoppeld aan een kiezelhard schot en uitstekende techniek maakt dat onze tegenstander al vroeg in de wedstrijd gedesillusioneerd raakt als hij voor de zoveelste keer een bal afpakt en een tegenaanval opzet.
Sten op de Beek is onze voetballende verdediger: mooi om te zien als hij in een duel de bal perfect controleert en vervolgens netjes doorpasst naar een medespeler... daar sta je dan als aanvaller! Heerlijk om mee te werken bovendien: is altijd gemotiveerd, probeert het beste uit alle oefeningen te halen op de training en nooit zal hij klagen als het eens tegenzit.
Elijah Hofwijks is onze man van uitersten. Techniekoefeningen zijn niet zijn ding en af en toe is hij wat afwezig, maar vaker nog gaat hij stevig het duel in en menig keeper van de tegenpartij heeft nog brandblaren van de vuurpijlen die hij afvuurt op het vijandelijke doel. Op het middenveld hebben we de technisch sterke
Thijs Leermakers.  Naar verluidt zijn onze tegenstanders nog steeds op zoek naar teamleden die hij de Blaalse bossen heeft ingestuurd met een bal achter het standbeen. Vanwege zijn goeie trap is hij bovendien één van onze vaste cornernemers vanaf links: onze aanvallers staan te dringen voor het doel als hij weer eens een inswinger uit zijn mouw schudt.
Mike Seuntiens staat ook op het middenveld. Een ideaal manneke om erbij te hebben: elke coach herkent wel de wedstrijd waarin het voetballend even niet wil lukken. Mike stelt dan nooit teleur: met een werklust waar zelfs een mierenkolonie nog wat van kan leren en een enorm schot in de benen, sleept hij eigenhandig het gehele team erdoorheen als dat nodig is. Is rechtsbenig, maar vindt het ook prima als de bal voor zijn linker ligt en haalt dan met evenveel gemak uit. Voorin hebben we om te beginnen
Rachid Bensaid. De pure aanvaller: sterk aan de bal en gaat kaarsrecht op het doel af... en dat mag ook best vanaf de middenlijn zijn want Rachid heeft het uithoudingsvermogen van een Griekse minister van Financiën ten tijde van onderhandelingen met de EU. Mooi ook om te zien dat hij steeds meer de interaktie zoekt met zijn maatje voorin en dat is
Sem Lewiszong. Sem heeft het niet zo op verdedigen, maar speel hem de bal in in de voeten of in de diepte en je kunt er weer een streepje bijzetten op het scorebord. Ook zo’n jongen die met links en rechts even gemakkelijk uithaalt. En die uithalen zijn niet alleen hard trouwens: zijn coaches  herkennen zijn beheerste pingel rechtsonder in de hoek als een kenmerk van iemand die de trap al beheerst op een niveau dat zijzelf nooit hebben kunnen benaderen.

FOTO's KAMPIOENSCHAP KLIK HIER

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven