Nieuws

Bladella F4 Kampioen

26 november 2015
www.bladella.nl
In 'n competitie met mooie derby’s (Reusel F3, Hapert F2, HMVV F1, H'loon F2 en Casteren/Netersel F1) is het F4 gelukt om KAMPIOEN te worden.

In deze competitie is het deze gigantjes gelukt om ongeslagen te blijven met een zeer indrukwekkend doelsaldo.
 
Ik wil graag het hele team even aan jullie voorstellen:

Sven van der Heijden, onze degelijke keeper die met zijn goede keeperswerk al geregeld de nul heeft kunnen houden.
 
Stef Maas, degelijke centrale verdediger die er altijd wel een voetje tussen krijgt. Vormt een zeer goed duo met onze tweede centrale verdediger.
 
Axel Jansen onze tweede centrale verdediger, de voetballer van achteruit. Staat met zijn goede techniek vaak aan het begin van weer een goede aanval.
 
Hidde van Dingenen, manusje van alles. Kan overal op het veld spelen. Miste helaas het begin van het seizoen door een blessure.
 
Ward Bierens, de assist koning van F4. Heeft met zijn doorzettingsvermogen en goede passes al veel goals voorbereid.
 
Jarno van de Borne, middenvelder met een goede drive naar voren. Heeft met zijn krachtig schot al geregeld het netje laten bollen.
 
Jur Jansen, de behendige linkspoot in de aanval. Met zijn techniek draait hij vaak goed weg van zijn tegenstander om hard met zijn linker het doel te vinden.
 
Bram van de Ven, De loper op het middenveld met een groot scorend vermogen. Hij is onze topscoorder die ook nog goed mee terug verdedigd. Met zijn schepijs schot fopt hij menig keeper.
 
Imme Lathouwers, Het dametje dat haar mannetje wel staat tussen de heren. Onverzettelijk aan de bal. Vergeet alleen af en toe welke richting we in voetballen.
 
Het team staat onder de trotse leiding van Gert Jan Bierens, Henk van de Borne, Frank van der Heijden en Geert Maas.
 
Dit zijn de helden van de F4 die hun kampioensfeestje gevierd hebben afgelopen zaterdag na een mooie 10-1 overwinning op Hoogeloon F2.
Na de gebruikelijke douche met kleding zijn we met de huifkar vanuit Hoogeloon naar Bladel gereden en hebben we het feestje in de kantine voortgezet met limonade en taart.
 
Wij willen als team graag alle ouders bedanken voor alle hulp tijdens het seizoen en het kampioensfeest. Ook willen wij onze sponsor Adriaans Accountants bedanken voor de kampioenspremie.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven