Nieuws

Peer Hooijen ontvangt de 'Passie Award'

20 november 2015
www.bladella.nl
Om de waardering voor vrijwilligers te laten blijken organiseerde de gemeente Bladel een avond met als thema ‘inspiratie tot innovatie’. Onze Peer was erbij en kreeg de Passie-Award’.

De gemeente, in de persoon van wethouder Joan Veldhuizen, had tien awards in haar koffertje. Peer stond bij de gezamenlijke huldiging op het podium natuurlijk weer bescheiden en wat ongemakkelijk op de achtergrond. Hij voelde zich er eigenlijk niet thuis, daar in Den Tref. Maar hij was door Pim Lavrijsen en secretaris Tim Boemaars met de auto opgehaald en kon er dus niet onderuit. Met die ‘onnodige’ belangstelling had hij moeite…Zo, zo kennen we onze Peer weer.

Wij zijn het misschien wel normaal gaan vinden wat hij nu al jaren, en met zoveel enthousiasme, doet voor zijn Bladella. Maar dat is helemaal niet ‘normaal’. In onze tijd van ‘druk, druk, druk’ voor ieders eigen agenda is het vrijwilligerswerk van Peer best abnormaal. Het is verdienstelijk omdat het een voorbeeld is voor anderen, een voorbeeld, misschien onmogelijk in deze tijd, maar als voorbeeld van enthousiasme voor de club kan het zeker gelden.

Passie, een passie-award. Die kreeg Peer uitgereikt. Een erkenning voor begeesterd vrijwilligerswerk voor een deel van de Bladelse gemeenschap. Dat ook Toon Stannie Daniëls van de KBO en Tom Brouwer, muzikant bij het  Witte Kerkje, zo’n award ook kregen, zal niemand die die mensen kent verwonderen. 
De avond werd geopend met een ludiek optreden van Theater Jaap. Zij zorgden ook voor de komische noot tijdens de award-uitreiking. In totaal heeft de wethouder tien 10 awards uit, drie keer een passie-award dus en verder prijzen als jongeren- en innovatie-award. En verder? “Nou”, zegt Peer, “Vluchtelingenwerk werd ook geëerd en dat is vele malen meer verdiend, zeker in deze onzekere tijden. En toen hebben we daar onze consumptiebonnen opgemaakt en zijn we naar huis gegaan. Die feestavond kon ook wel zonder ons doorgaan”. Geen poespas maar alles voor Bladella. Zo kenne we hem weer. Trouwens, nog proficiat Peer!!!!
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven