Nieuws

Vrijwilligersavond in ‘ouwe stijl’

21 november 2015
www.bladella.nl
Met de krulspellen in en de schort voor stonden de gastvrouwen, Helma en Lia ons op te wachten bij de ingang van hun oud-bruin Blaals café. Daar was het verder goed om te hebben…

De aankleding was top. Meteen gingen de gedachten terug naar het café van Miet van Bommel, clublokaal van Bladella in het grijze verleden: de sigaretten in een glas op tafel, de stok kaarten, boven op de Perzische tapijtjes. Disco Nostalgia met Roberto Panjoel zorgde voor de muzikale fruitmand en achter de bar werkten de vrijwilligers van de kantine die het de anderen helemaal, met drankjes en hapjes, naar de zin maakten. Een mooie sfeer.
Het werd een avond met veel buurten natuurlijk, dat is bekend. Deze vrijwilligersavond is uitgevonden om elkaar te begrijpen, om de band te versterken. Daarom was het wel jammer dat er niet meer dames, partners van de vrijwilligers waren meegekomen. Ook was het jammer dat niet meer vrijwilligers van de seniorengroep, voor wie deze avond voor het eerst ook bedoeld was, waren komen opdagen.
 
Dat de thuisblijvers ook nu weer ongelijk hadden werd wel duidelijk met het binnenkomen van Annie uit de Hellemondse binnenstad. Haar belevenissen als interieurverzorgster en lieftallige echtgenote van ’onzen Herry’ zorgde voor volop hilariteit. Helemaal toen die andere ‘onze Herry van de kantine’ hem, Robert van Lamoen een eigen getapt Hertog Janneke kwam brengen. Later op de avond was er nog een gewaardeerd optreden van de zingende Christaan Goossens. Zijn repertoire paste helemaal bij deze avond.
Opmerkelijk was wel de reactie van Christian op het idee van Peter van Hoof die hem vroeg te komen zingen op 28 mei, als bij Bladella een groot toernooi voor G-teams gaat plaatsvinden. Heel spontaan zegde Chistiaan toe die dag muzikaal te komen opluisteren. Deze avond kon dus voor Peter niet meer kapot. Daarna keuvelde de avond langzaam verder en, zoals gewoonlijk, duurde het nog wel even voordat Harrie en Peer, die van de kantine, de sleutel in het gat konden steken.
 
Vrijwilligers, allemaal bedankt dus maar ook bedankt iedereen die eraan heeft meegewerkt om er een avond van te maken die iedere vrijwilliger ieder jaar zou moeten beleven.
20-11-2015

Jeugdleidersfist 2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven