Nieuws

Hapert moet meerdere erkennen in Bladella

15 november 2015
www.bladella.nl
Op het druilerige sportpark “De Lemelvelden”, waar de wind vrij spel had en het veld er glibberig bijlag, was Bladella de bovenliggende partij. Met twee goals van aanvoerder Ruud Leermakers ...

... gingen de drie punten verdiend mee naar Bladel.
 
Hapert begon erg fanatiek aan de wedstrijd en probeerde aldus vanaf het begin de toon te zetten. Het ging echter anders dan de bedoeling was. Duidelijk was dat de spelers moesten wennen aan het gladde veld, getuige de vele uitglijders en doorschietende ballen. Minuut zeven werd gekenmerkt door een prima schot van Bladellaman Cas Vosters en het uitvallen van Hapertman Frans Leijten. Een vrije opkomst van Thed v.d. Kerkhof eindigde in een buitenspelsituatie, waardoor deze kans in rook opging.
Het eerste kwartier zagen we een gelijk opgaande partij met wellicht een iets beter Bladella. Teun Grimbergen verkende regelmatig de rechter zijde van het veld, met zijn lange rushes. De geduldige supporters moesten een half uur wachten vooraleer er zich een ferme Hapert-kans voor deed. Kevin Raaijmakers schoot de bal echter hoog en ver over. Toen kwam minuut 30 eraan. Na een bekeken voorzet van Bart de Jong kwam de bal bij Ruud Leermakers, die de bal in het uiterste hoekje voorbij Hapert-keeper Jesper Storms schoot: 0  -  1. Een verder sportieve wedstrijd dreigde even te ontsporen toen Hooijen en Grimbergen het met elkaar aan de stok kregen, maar de attente scheids was er op tijd bij om de zaak te sussen. Cas Vosters probeerde de Hapert-goalie te verschalken toen die te ver voor zijn goal stond; zijn lob ging  echter ver over en Bart de Jong zag zijn enorme rush smoren in de Hapart-verdediging. Hapert wilde zich niet onbetuigd laten en liet in minuut 44 en 45 twee schoten los. Die konden Bladella-keeper echter niet verontrusten. Die kon trouwens de eerste helft niet laten zien wat hij allemaal in huis had. Zo sloten we de eerste helft af met een sterker Bladella en een vrij machteloos Hapert, dat hard werkte maar weinig scoringskansen creëerde.
De tweede helft probeerde Hapert net zoals in de eerste met furieus aanvalsspel de wedstrijd te doen kantelen. Binnen vijf minuten waren er al meer kansen dan de gehele eerste helft. Dit offensief duurde echter niet langer dan tien minuten. Beide ploegen hadden veel moeite met het glibberige veld en combinatievoetbal werd hierdoor dikwijls moeilijk. Na een uur voetbal werd bij Bladella Roel Segers gewisseld voor Anel Selimovic, wat het spel zeker ten goede kwam. Zijn mooie en goede traptechniek kunnen dikwijls spelbepalend zijn, wat later zou blijken. Tot verbijstering van zichzelf en alle andere supporters kwam Rob Wouters tot de ontdekking dat de geheide 2- 0 voorsprong voor Bladella teniet werd gedaan door een volkomen afgezwaaid schot. Luuk Vosters mocht nog tien minuten meedoen in plaats van Bart de Jong. Een minuut later kreeg Bladella een vrije trap, genomen door specialist Geert van Overbeek, die Anel Selimovic volkomen vrij zag staan. Zijn prima voorzet belandde bij Ruud Leermakers, die geen enkele moeite had om de dik verdiende 2 – 0 aan te tekenen. Tot vijf minuten voor tijd kreeg Bladella nog enkele goede kansen om de voorsprong te vergroten, maar echt aangedrongen werd er niet meer. Stijn Wouters (A1) kreeg nog even de kans om zich in de kijker te spelen als vervanger van de moegestreden balvaste Ruud Leermakers. Hapert maakte zich op voor nog een slotoffensief, maar kon, helaas voor hen, geen potten breken. Een verdiende overwinning voor de blauwwitte Tipmastboys. En daar was het mascotte Tijn van de Sande roerend mee eens!.
Zie ook verslag website Hapert en de foto's

Komende zondag 22 november staat een inhaal- & bekerprogramma gepland. Het vaandelteam is vrijaf en kan zich op gaan maken voor de thuiswedstrijd de week erop, op 29 november, tegen EMK, met als inzet een plaats in het linkerrijtje.
Bladella ‘onder 23’ gaat zich a.s. dinsdag 17 november meten met de jongerenlichting van RKVVO. Deze partij begint om 20:15 uur op sportpark ‘Heikant’ in Oers. Bladella 2 oefent zondag, thuis om 12 uur, tegen de reserves van het Tilburgse NOAD. 
15-11-2015

Hapert - Bladella 0 - 2


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven