Nieuws

Nieuwjaarsloterij is gestart

12 november 2015
www.bladella.nl
Jaarlijks organiseert Bladella de Nieuwjaarsloterij. De opbrengst hiervan komt ten goede aan onze jeugdafdeling. Aan deze loterij nemen de teams uit E, D en C- categorie deel.

Start
Komende zaterdag 14 november start de verkoop van de loten. De loten worden op die ochtend na de wedstrijden door de teambegeleiding onder de teamleden verdeeld.
De loten kunnen tot uiterlijk zaterdagochtend 5 december worden ingeleverd.
Klik hier voor het overzicht van de datums waarop nieuwe boekjes opgehaald kunnen worden en de reçuutjes met de opbrengst ingeleverd kunnen worden.
 
Naar PSV...?
Zoals ieder jaar zijn er weer prijzen te verdienen. Zowel het E-team als het D-team dat de meeste loten verkoopt, ontvangt per teamlid een prijs! En dat geldt ook natuurlijk voor de 5 individuele jeugdleden die de meeste loten aan de man/vrouw weten te brengen. Zij gaan een thuiswedstrijd van PSV bezoeken!
 
Met een flinke dosis inzet van spelers, gesteund door het kader en ouders wordt, evenals voorgaande jaren ook deze Nieuwjaarsloterij weer een daverend succes. Iedereen heel veel succes (en plezier) bij de verkoop!
 
Trainers /leiders van alle E, D en C-teams worden verzocht om vrijdagavond 13 november (vanavond) tussen 19.00 en 20.00 uur de loten voor hun team af te halen in de bestuurskamer op het sportpark.
Alle jeugdspelers kunnen dan vanaf zaterdag met de verkoop van de loten starten.
 
Jeugdcommissie Bladella

 
Vrijdag 13 november
        19.00 – 20.00 uur
afhalen loten per team door teamkader
 
Zaterdag 14 november start lotenverkoop
Zaterdag   5 december laatste inleverdatum

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven