Nieuws

Valkenswaard krijgt punt mee naar huis

19 oktober 2015
www.bladella.nl
Een verrassende opstelling met Cas Vosters op het middenveld in plaats van op zijn vertrouwde stekkie. Geert van Overbeek en Tom Maas vormden het centrale duo achterin.

Het eerste kwartier van de wedstrijd kenmerkte zich door een op en neer gaand spel, zonder echte kansen. Langzamerhand werd Bladella sterker. De eerste echte kans was voor Geert van Overbeek, die een corner van Anel Selimovic tegen de lat kopte. Valkenswaard kon of wilde niet veel meer dan verdedigen en probeerde vooral het tempo uit de wedstrijd te halen. Hun eerste schot op goal liet op zich wachten tot minuut 34. Wel zagen we enkele prima reddingen van Kleine Deters, de geroutineerde doelman van Valkenswaard. Na een prima staaltje positiespel kwam de bal bij Ruud Leermakers die dacht de eerste goal te maken, maar de scheidsrechter floot terecht voor buitenspel. Bladella verzuimde de vele kansen af te maken en vergat zichzelf te belonen. Een ruime voorsprong zou niet onverdiend zijn geweest. 
 
De tweede helft begon hetzelfde als de eerste: een wilskrachtig aanvallend Bladella en een verdedigend Valkenswaard, dat probeerde met lange trappen de zaak te klaren. Het veldoverwicht van Bladella betaalde zich niet uit, totdat eindelijk in minuut 54 Pim van Erp een vrije trap mocht nemen. Hij mikte de bal precies op het hoofd van Cas Vosters, die de bal beheerst binnen kopte: 1 – 0. Deze stand betekende voor Valkenswaard de ommekeer in de wedstrijd. Het elftal kroop uit zijn schulp en liet zien, dat ze ook gevaarlijk konden worden. Diverse kansen werden om zeep geholpen. Het spel werd voortdurend onderbroken, door veel overtredingen.
Bladella-keeper Ruud van Stokkom, die de eerste helft een vrije dag had, moest enkele keren laten zien, wat zijn kwaliteiten waren. In minuut 81 werd Ibou Bot vervangen door Rob Wouters. In minuut 86 werd Bladella geconfronteerd met de voetbalwet: als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander dat. Renzo Dielesen zorgde voor de gelijkmaker 1 – 1.

Op basis van de tweede helft zou je kunnen zeggen dat deze stand verdiend te noemen was, maar Bladella liet vooral in de eerste helft de vele kansen onbenut, en gaf Valkenswaard de kans om terug in de  wedstrijd te komen.
Mascotte Timme Groenen zag dat de Tipmastboys drie punten lieten liggen en de Valkenswaardse gasten een punt mee naar huis gaven.
2015-10-19

Bladella - SV Valkenswaard 19-10-2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven