Nieuws

Bladella met 3 - 1 te mild voor matig Oisterwijk

05 oktober 2015
www.bladella.nl
In een wedstrijd, waarin Bladella met veel pressie en passie speelde, Oisterwijk de wedstrijd met 9 man beëindigde, de toeschouwers het best naar hun zin hadden en de zon heerlijk scheen, ....

.... hield Bladella de drie punten volkomen terecht, in eigen huis.

Reeds na negen minuten, na een schermutseling voor het Oisterwijk doel, werd de bal verwerkt tot corner, die door Geert van Overbeek feilloos ingekopt werd: 1 -  0. Na een van de schamele aanvallen van Oisterwijk, mocht Bladella niet mopperen, dat een handsbal in het 16m-gebied niet door de scheidsrechter werd opgemerkt. In de 22ste minuut liet Ruud Leermakers een prima steekpass los, die door Bart de Jong, keurig werd binnen getikt: 2  -  0.
Voorzichtige aanvalspogingen van Oisterwijk, werden telkens door Bladella gedwarsboomd. Door voortdurende pressie van de Tipmastboys kwam Oisterwijk nauwelijks aan voetballen toe. De blauwwitte dreiging kwam vooral over rechts, waar de wisselwerking tussen Teun Grimbergen en Bart de Jong met daarbij het Bladella- rustpunt Ruud Leermakers opviel. Enkele pogingen van Oisterwijk leidden tot wat afstandsschoten, die geen gevaar opleverden. Pal voor de rust verslikte Ruud Leermakers zich in de bal toen hij die voor de voeten kreeg, nadat de Oisterwijkgoallie hem loste.
 
Bladella begon slordig aan de tweede helft, wat resulteerde in de aansluitingstreffer van de gasten, na een foutje in de Bladellaverdediging: 2  -  1. Volkomen onnodig. De goal kwam op naam van Youssef Kharichef. Bladella herpakte zich onmiddellijk. Anel Selimovic kreeg een vrije trap en mikte die op Bart de Jong, die de bal echter hoog over het doel maaide. Cas Vosters kwam in de plaats van de lichtgeblesseerde Rob van den Boom.  Een corner, verdiend door Bart de Jong, werd in het doel gewerkt door Geert van Overbeek, wat 3  - 1 betekende.
Het duel werd allengs grimmiger, vooral doordat de Oisterwijkers veel overtredingen nodig hadden en redelijk geïrriteerd raakten.
Lars Pijnenburg kwam in de plaats van Anel Selimovic en Ruud Leermakers maakte plaats voor Roel Segers. De aanvallen van Bladella stapelden zich op, en de ploeg deed zichzelf tekort, door zoveel kansen te missen. Dit was een mooie gelegenheid om het doelsaldo op te vijzelen. Mascotte Sjoerd Meijer, hoorde de speaker nog melden dat Bart de Jong tot Man of the Match werd uitgeroepen.
2015-10-05

Bladella - Oisterwijk 3-1


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven