Nieuws

Blaalse Spelen

01 oktober 2015
www.bladella.nl
KV Bladella organiseert 3 oktober de ‘Blaalse Spelen’: een gemengd toernooi met handbal, tennis, handboog schieten, korfbal en voetbal. De voetbalclub heeft een sterk team afgevaardigd.

Voor de 2e editie van de Blaalse Spelen hebben acht team zich aangemeld. In dit sportief toernooi voor volwassen (vanaf 18 jr.) strijden zaterdag tussen 13:00 en 17:30 uur deze teams in diverse takken van sport tegen elkaar om de eer en de prijzen. De teams bestaan uit minimaal vier dames en vier heren. De activiteiten vinden op en rondom de korfbalaccommodatie plaats. Uiteraard heeft Frans Veron zorg gedragen voor de belijning.
 
Teamchef Tim Boemaars van het vv Bladella team heeft een sterke ploeg op de been weten te brengen. Miranda & Pako van Gompel, Gaby Leermakers, Yvonne & José de Hond, Niels Seuntjens, Ruud Leermakers, Daniëlle van Beers, Erik Holleman en Jan Verhoeven gaan de blauwwitte kleuren verdedigen. In Chris Kraayvanger en Harrie Korsten heeft Bladella verders ook nog twee toparbiters afgevaardigd. Supporters zijn daarbij natuurlijk benodigd en dan is succes verzekerd!
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven