Nieuws

Week van de Scheidsrechter

29 september 2015
www.bladella.nl
Komende week, van 3 tot en met 11 oktober, is landelijk uitgeroepen tot “week van de scheidsrechter”. Hoe bedank jij jouw scheids? Doe mee aan de Social Media Actie!

In heel Nederland worden door veel verenigingen en sportbonden (ook niet-voetbal) de scheidsrechter in het zonnetje gezet. Zonder scheidsrechter is er immers geen wedstrijd. De KNVB is een groot voorvechter voor deze week van speciale aandacht en ook Bladella draagt hier hun steentje aan bij. Laat blijken hoe trots we zijn op onze scheidsrechters!
 
Social Media Actie
Wil jij ook je scheidsrechter bedanken als je met je team gaat spelen in deze speciale week? Maak dan een selfie samen met je scheidsrechter en maak kans op een leuke prijs. Stuur de foto met de betreffende wedstrijd erbij naar de Facebookpagina van Bladella of via twitter naar @bladella. Maak daarbij gebruik van #scheidsfie én #scheidsbedankt en je maakt kans op die leuke prijs!
 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven