Christian van Gorp: clubman van het jaar

26 september 2015
www.bladella.nl
Traditiegetrouw wordt begin september, op de Algemene Ledenvergadering, de ‘Clubman van het Jaar’ benoemd. De ‘Peer Hooijen Vrijwilligersprijs’ ging dit keer naar Christian van Gorp.

De ‘Peer Hooijen Vrijwilligersprijs
Begin september, tijdens de algemene jaarvergadering, werd uitgebreid gesproken over het vrijwilligersbeleid. En de noodzakelijke voorwaarde voor onze vereniging om over voldoende en gekwalificeerde vrijwilligers te beschikken. Zonder vrijwilligers kan een club als Bladella niet bestaan. Dat is ook de aanleiding geweest om de clubman of clubvrouw van het jaar te kiezen en die ook in het zonnetje te zetten. In 2013 is die vrijwilligersprijs, omgedoopt tot de Peer Hooijen Trofee
 
De Vlam
Na jeugdwedstrijdsecretaris Toine Jansen, was het nu de beurt om Christian van Gorp zijn naam aan het illustere rijtje namen toe te voegen. Christian, oud ondernemer en een verwoed golfspeler, heeft zich, sinds het jubileum bij Bladella, leren kennen als een betrouwbare en serieuze vrijwilliger die erin is geslaagd om de kwaliteit van de Bladella-site nog verder te verhogen. Hij begeleidt het continue proces om de leden steeds meer met het gebruik ervan vertrouwd te laten raken. Hij is daarbij binnen de PR-groep de motor achter de ‘backsite’ en ook de digitale Fakkel. De prijs in de vorm van een kunstwerk symboliseert alles wat bij een vrijwilliger is te bedenken. Een vlam die moet blijven branden wil onze vereniging al haar ambities realiseren. Een vlam die nodig is om het vuurtje aan te stoken, op te porren en brandend te houden.
 
Christian van Gorp
De voorzitter: “De winnaar van dit jaar is een man, die een talentvol voetballer was, maar al rond zijn 20 ste vanwege hardnekkige knieproblemen, maar ook vanwege zijn studie, te vroeg met actief voetbal moest stoppen. Vervolgens is deze oud ondernemer, die alles van voeten en schoenen afweet, buiten Bladella zeer actief geweest, waarbij hij zowel binnen het basketbal, de golfsport, maar ook binnen de carnaval actief is geweest.
 
Jubileum
“Naar aanleiding van onze oproep voor nieuwe vrijwilligers om het jubileumjaar, het 100 Jarig bestaan van onze club, tot een succes te maken, meldde de winnaar van dit jaar zich aan. Dus in de voorbereiding van dit onvergetelijke jubileumjaar kwam hij weer in beeld en hoe. Hij kreeg van deze voorzitter misschien wel meer zaken naar zich toegeschoven dan waar hij in eerste instantie zelf aan had gedacht. Maar als je Christian van Gorp ergens verantwoordelijk voor maakt, maakt hij dat ook daadwerkelijk 100% waar. Nadat hij tijdens het jubileumjaar diverse jubileumactiviteiten op een prima wijze had opgepakt, gaf hij aan eigenlijk wel meer structureel zaken mee te willen aansturen. Uiteraard was dat niet tegen dovenmansoren gezegd, en samen hebben we gekeken wat het best bij jou past en voor de vereniging van belang is. En gelukkig zijn we daar in geslaagd. Zoals ik al eerder heb genoemd is Christian iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, voor wie geldt dat een afspraak een afspraak is en dat is ook hij wat hij van zijn omgeving verwacht. Hij is een ware doorzetter die moeite heeft met laksheid en vrijblijvendheid en dat ook bespreekbaar maakt als dat niet het geval is. Dan kun je bij een vereniging en ook bij Bladella nog wel eens tegen zaken aanlopen die je feitelijk niet aanstaan.”
 
Huidige rol
“In je huidige rol voel jij je als een vis in het water. Ook in je vroeger bezigheden waren zaken als PR, communicatie en marketing zaken waarin jij je thuis voelde. Daar zijn in deze tijd de diverse nieuwe mogelijkheden van onze digitale wereld bijgekomen en op dat snijvlak maak jij je zeer verdienstelijk bij Bladella. Jij promoot al een aantal jaren bij het kader en de leden om alle functionaliteiten van onze site te benutten. Jij bent onder de status van stagiaire bij diverse geledingen aangemeld om de ontwikkelingen ook van dichtbij te volgen en faciliteren. Gelukkig kunnen we constateren dat dit ook steeds meer zijn vruchten afwerpt. Je adviseert en helpt bij allerhande activiteiten binnen Bladella met de organisatie in de vorm van digitaal aanmelden en daarbij passende nieuwsbrieven. Je hebt het gehele sponsorbestand opnieuw in kaart gebracht en gecategoriseerd. Je bent zeer actief bij onze PR als de samensteller van de digitale Fakkel.” Aldus de lovende woorden van de voorzitter.
 
Proficiat!
Als technisch bewaker en beheerder van onze clubsite tracht Christian daar steeds weer verbeteringen in aan te brengen. In de communicatie naar de leden is hij een zeer actieve steunpilaar. Dat betreft zowel de inhoud als de facilitering van de werking. Bladella’s clubsite is uitgegroeid tot het belangrijkste organisatie- en communicatiemiddel binnen de vereniging. Waarbij ook meer en meer geprobeerd wordt om aansluiting te vinden met de jongere generatie door media als facebook en twitter te optimaliseren .
 
Christian van Gorp  proficiat met deze uitverkiezing!

 
 
www.bladella.nl
De Schippersmannen reisden als koploper af naar sportpark ’t Bokt om aan te treden tegen 't vooraf sterk geachte SV Unitas. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De Schippers’ mannen op pad om op ’t Bokt de formatie van Huub Vermeulen te bestrijden. Unitas’59 is matig gestart. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Dank, dank voor de ingeleverde mobieltjes en ook voor de stem-men op Bram (zondag wordt ie 12 jaar!) voor ‘Actieheld 2019’ Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-03-2013 Lees verder »