Nieuws

Koploper veel te sterk voor Bladella

21 september 2015
www.bladella.nl
Een sterk spelend Wilhelmina Boys behaalde een grote, maar geenszins geflatteerde overwinning. Het scorebord gaf na afloop 0-5 aan.

Beide teams begonnen aanvallend aan de wedstrijd maar al snel was te zien dat het een moeilijke middag voor de Tipmast Boys zou worden. In de 10e minuut ontstond er een enorme scrimmage voor het Bladella doel maar doelman Ruud van Stokkom kon in extremis nog redding brengen. Even later was het wel raak . Een schot belandde tegen de lat en werd daarna binnen gewerkt door Martijn de Greef. 0 – 1. Even later kreeg Pim van Erp geel voor het neerleggen van een tegenstander. In de 20e minuut werd een vrije trap van Anel Selimovic door de luchtmacht van Bladella jammerlijk gemist. Een minuut later kwam Anel in schietpositie maar de doelman kon redden. In de 39e minuut kreeg Wilhelmina Boys een vrije trap te nemen die door Ruben Rocha Rodrigues fraai werd ingeschoten: 0 – 2.
 
Bladella begon de tweede helft met Arvid Bolkestein als vervanger voor Remo Louwers. Wilhelmina Boys bleef de betere ploeg en dat leidde in de 48e minuut tot de 0 – 3 toen Ruben Rocha Rodrigues na een fraai een-tweetje de doelman kansloos liet. Hierna daalde het spelpeil wat, maar Bladella kon niet gevaarlijk worden. Luuk Vosters kwam Pim van Erp vervangen en er was geel voor Tom Maas en Luuk Vosters. In de 81e minuut werd een speler van de Boys binnen de lijnen gehaakt en de toegekende strafschop werd feilloos benut door Maron Heersmink. Het werd nog erger voor Bladella want twee minuten later was het wederom Maron Heersmink die na een vloeiende combinatie de 0 – 5 scoorde. Hierna kregen de Wilhelmina Boys nog kansen om de score op te voeren, maar dit gebeurde niet.
Mascotte Tim Hoskens en de vele supporters hadden zich van deze wedstrijd iets heel anders voorgesteld.

zie ook verslag Wilhelmina Boys en foto's Trompettercup
 
Volgende week speelt Bladella de uitwedstrijd tegen Hilvaria uit Hilvarenbeek.
2015-09-21

Bladella - Wilhelmina Boys 20-09-2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven