Nieuws

Koploper komt op bezoek

18 september 2015
www.bladella.nl
Wilhelmina Boys is zondag de sterke tegenstander van de Tipmast Boys. Een goed resultaat tegen deze klassefavoriet levert bonuspunten op.

Verdiend
De eerste drie punten zijn binnen. Het team van Huub Vermeulen was voor rust heer en meester. Met het vroeg drukzetten kwam Woenselse Boys nauwelijks over de middenlijn. Het blauwwit spel oogde best aardig, alleen werd het overwicht slechts met één doelpunt uitgedrukt. Die viel pas net voor de rust uit een pingel nadat de Eindhovense keeper de doorgebroken Ruud Leermakers had gevloerd. Tegen 10 man ging het na rust een stuk moeizamer. De roodwitte Boys gooiden er wat meer druk en strijd in en Bladella leek een tandje terug te schakelen. De kansen voor beide doelen leverden voor ieder nog een doelpunt op. Woenselse Boys haalde van alles uit de kast om op het laatst de gelijkmaker nog te forceren maar de Tipmast Boys hadden het verdedigend goed voor elkaar. De drie punten gingen, zeker op basis van de eerste helft, verdiend mee naar Bladel.
 
Boys uit Best
Na de Boys uit Woensel moet zondag strijd geleverd worden tegen de Boys uit Best. Op de Smagtenbocht thuis-haven wordt het sterke Wilhelmina Boys verwelkomd. Trainer Jurgen Elbers (5e seizoen al!) heeft de lat hoog gelegd met promotie naar de 2e klasse als doel. Wie de aanwezige ervaring en kwaliteiten binnen het elftal kent kijkt hier ook niet van op. Een sterke, jonge ploeg die prima aangestuurd wordt door aanvoeder Bart Meeske en routiniers als Thomas Peulings (33) en de geslepen vos Maron Heersmink (33 jr), altijd nadrukkelijk aanwezig. Hij scoorde al 5x dit seizoen. De tricolores kregen ook nog versterking o.a. van Michael Koning (26), met Haagse bluf, die kwam van Woenselse Boys en Stijn Bressers (Best Vooruit). Een aantal jonge talenten als Ruben Rocha Rodrigues (19) – met een fenomenale pegel zondag matchwinner tegen SBC – en een bijzonder sterke reservebank maakt dit team erg compleet. Door kenners daarom als belangrijkste kampioenskandidaat getipt.
 
7-0
De trotse koploper heeft nog geen enkel tegendoelpunt geïncasseerd (7-0). Vorig seizoen speelden de Boys nogal wisselvallig en kregen veel te veel doelpunten tegen (44), net zoveel overigens als blauwwit. Daar wordt door Elbers c.s. nu hard aan gewerkt. Bladella kreeg in Best toen flinke klop (5-0) wat thuis een beetje kon worden goed gemaakt met een gelukkige 2-1 overwinning.
 
Zwaar
De Tipmast Boys krijgen zondag een zware thuiswedstrijd voor de kiezen, dat is wel zeker. Deze derde competitiepot Bladella – Wilhelmina Boys staat, net als vorig seizoen, onder leiding van de jonge Bergeijkse scheidsrechter Luuk van Moll. Met mascotte Tim Hoskens (E7) op de bank en steun van de trouwe aanhang gaan we knokken voor een goed resultaat! Jij bent er toch ook...?!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven