Nieuws

Voorzitter René spreekt op Kempen TV

15 september 2015
www.bladella.nl
Op zondag 6 september was onze voorzitter de gast van het nieuwe programma ‘Kempisch uurtje’ van Kempen TV. Hij sprak op uitnodiging over het thema vrijwilligers.

Het kakelverse praatprogramma van de zondagmorgen probeert op een lichte talkshow-achtige manier zaken die in de Kempen spelen voor het voetlicht te brengen. Een stukje muziek hoort er natuurlijk bij, even terug in de tijd met de vraag: Hoe is het ook weer met… ? Daarbij komen bekende en ook minder bekende mensen uit het plaatselijke verenigingsleven er hun kijk op interessante ontwikkelingen geven.
 
Bij Kempen TV had men blijkbaar opgepikt dat binnen Bladella gedacht wordt over het werven en behouden van nieuwe vrijwilligers. De voorzitter kreeg ruim de tijd om te vertellen over het probleem van het vrijwilligerstekort maar ook probeerde hij aan te geven hoe binnen Bladella gedacht wordt over een structurele oplossing.
 
Door deze link aan te klikken kun je het programma bekijken en beluisteren. Voor als je niet alles kunt of wilt horen, de voorzitter is tussen de tiende en de twintigste minuut aan het woord.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven