Nieuws

Voor 7½ Euro naar PSV - Cambuur

14 september 2015
www.bladella.nl
Dinsdag 22 september speelt P.S.V. om 20:45 uur voor de KNVB-beker in het Philips stadion tegen Cambuur Leeuwarden. Kaarten à € 7,50 zijn te bestellen bij Bladella.

PSV biedt de leden van de met haar samenwerkende amateurclubs toegangskaarten aan voor gereduceerd tarief: € 7,50 per stuk voor zowel kinderen als volwassenen. Deze kaarten zijn in principe voor zitplaatsen op de eerste ring, lange zijden (op basis van beschikbaarheid).
 
Steun Spieren voor Spieren
Met je bezoek aan dit duel steun je niet alleen het team van Phillip Cocu maar ook ‘Spieren voor Spieren’. Van ieder kaartje dat verkocht wordt, doneert PSV € 1,- aan dit goede doel.
 
Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk a.s. vrijdag 18 september opgeven in de kantine (bij opgave meteen afrekenen). De bestelde kaarten kunnen vanaf maandag 21 september in de kantine afgehaald worden.
 
Let op: zelf vervoer regelen. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven