Nieuws

Hein van Eekert vervangt Ad Vermeulen

14 september 2015
www.bladella.nl
Ad zou binnenkort als tonprater optreden. Hij is onlangs getroffen door een serieuze herseninfarct. Jammer. Wij van Bladella wensen Ad en zijn familie veel sterkte en een goed herstel toe

Helaas moet hij dus vanwege zijn gezondheid afhaken. ‘Good old’ Hein van Eekert had de gelegenheid om zijn plaats in te nemen. Een heuse comeback van Blaalse Hein in de ton. Zorg dus dat je er op 25 of 26 september bij bent in de Tipmast!!!!
 
“Hoi!!!! Hoi!!!!”
Zo zal het dan wel weer klinken als hij de zaal binnenkomt. Hein heeft een meer dan bekende en goede naam in het wereldje van de tonpraters. Meer dan elf jaar lang stond hij in Bladel, bij de Muggezifters, en de rest van de wereld in de ton. Hij trad natuurlijk ook op met ‘Mun bruur z’n bruur’. Daarna leek het een paar jaar stil. Maar er was natuurlijk wel nog de muziek met Zjos en de Zjoebidoeba’s met optredens in de Tipmast, de kermismaandag en nog veel meer plekken waar gezellige mensen bij elkaar komen.
 
Kaarten bestellen
Hein weer in de ton. Het zal een belevenis worden. De grote zaal van de Tipmast is voor zaterdag bijna uitverkocht. Voor vrijdag zijn er nog voldoende kaarten. Die zijn te koop bij Topshop in Bladel en in de kantine van VV Bladella. Daar moet contant afgerekend worden. Iedereen kan ook kaarten bestellen via de site van VV Bladella (www.bladella.nl). Dan moet er met Ideal betaald worden en worden de kaarten, als service van de zaak, bij u thuis bezorgd. 
 
Door met ons mee te genieten op deze grandioze Avond van de Lach steunt u ook Bladella. En dat is beslist de moeite waard.
 
v.v. Bladella, René Walenberg  
De Tipmast, Bart van Bussel

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven