Nieuws

Verdiende overwinning

13 september 2015
www.bladella.nl
Bladella heeft een verdiende maar benauwde overwinning behaald bij de Woenselse Boys. Ruud Leermakers en Bart de Jong scoorden en tussendoor Eray Toprak voor de Boys.

Bladella begon goed aan de wedstrijd wat resulteerde in kansen voor Anel Selimovic en Ruud Leermakers. Beiden hadden hun vizier echter niet op scherp staan. In de 13e minuut bereikte een prachtige dieptepas van Tom Maas de doorgelopen Ibou Bot, maar zijn boogbal belandde op de bovenkant van de lat. Aan de andere kant ging een omhaal van Hakkim Arrabbany net over het doel. In de 31e minuut werd een schot van Ruud Leermakers met de hand gekeerd in het strafschopgebied maar scheidsrechter Elbersen oordeelde dat er van opzet geen sprake was.
 
Rode kaart
Vlak voor rust zette Ibou Bot Ruud Leermakers vrij voor de keeper Juri Koudijs. Ruud omspeelde de keeper maar werd hierbij door de doelman bij de benen gepakt. Een rode kaart voor de doelman en een penalty was het resultaat. Ruud Leermakers zelf voltrok het vonnis: 0 - 1.
 
Tweede helft
Woenselse Boys begon sterk aan de tweede helft en doelman Ruud van Stokkom moest zich geweldig strekken om een vrije trap onschadelijk te maken. Even later werd de geblesseerde Ibou Bot vervangen door Bart de Jong.
In de 59e minuut werd het 1 - 1 door Eray Toprak die een corner bij de tweede paal binnenkopte. Woenselse Boys kon niet lang genieten van deze stand. In de 66e minuut werd een mooie rush van Anel Selimovic gevolgd door een prima voorzet die door Bart de Jong van dichtbij kon worden binnen getikt: 1 - 2. Even hierna werd Teun Grimbergen vervangen door Jeroen Veron en even later kwam Luuk Vosters Remo Louwers vervangen. Tussendoor miste Ruud Leermakers nog in vrije positie en werd het spannend omdat de bevrijdende derde treffer uitbleef.
 
Spannend slot
In de 85e minuut kwam Bladella goed weg nadat een schot op de paal in de handen van Ruud van Stokkom rolde. Even later schoot Luuk de Jong tegen de binnenkant van de paal na een prachtige aanval. Liefst zes minuten blessuretijd werden bijgetrokken waarin nog van alles gebeurde. Ruud Leermakers kreeg nog twee aanslagen te verwerken, waarvoor beide keren geel werd getrokken.
De opluchting bij mascotte Jari Verhagen en heel de Bladella familie was groot toen de scheidrechter voor het einde floot. Een verdiende overwinning voor een bij vlagen goed spelend Tipmast Boys team.
Volgende week speelt Bladella de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina Boys.
2015-09-14

Woenselse Boys - Bladella 1 - 2


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven