Nieuws

Op zoek naar de eerste drie punten

11 september 2015
www.bladella.nl
Na het teleurstellend verlies tegen Nijnsel gaan zondag de Tipmast boys op bezoek bij Woenselse Boys. Acht jaar geleden werd daar nog gewonnen, maar dat telt niet meer...

Teleurstellend gestart
Het vaandelteam begon niet goed aan de competitie. In een meer spannende dan goede wedstrijd, ging het fysiek sterker Nijnsel met de drie punten aan de haal. Een powerloos middenveld en veel balverlies kon de bleke voorhoede maar niet aan het werk gezet krijgen. Nauwelijks doelkansen leverde dat op. Niet dat Nijnsel de sterren van de hemel speelde, maar ze waren wel door krachtiger drukzetten meer in balbezit. Geen paniek, de competitie is net begonnen. Het komt goed, maar niet vanzelf...  
 
Woenselse Boys
Zondag een nieuwe poging om de eerste druk van de jonge groep te halen: Woenselse Boys uit. Weer een onbekende nieuwkomer in deze 3e klasse D. Op sportpark De Hondsheuvels aan het J.C. Dirkx-pad 1 in Eindhoven (5631 BZ) deed men de afgelopen drie jaar pogingen tot promotie. Met een groeiende jeugd is de opmars naar boven ingezet. Groot impact binnen de club had in 2013 het overlijden van clubicoon Arie Heezen. Vorig jaar werd lang meegedaan voor het kampioenschap. Uiteindelijk werd via de achterdeur (er was een plaatsje opengevallen) via de nacompetitie toch gepromoveerd. Trainer Trevor Pattenden, 4e seizoen bij de Boys, pakte met zijn ploeg steeds een periodetitel. Ook bij zijn vorige clubs DEES en Nieuw Woensel wist hij met kampioenschappen successen te boeken.
 
Mutaties
De Woenselse club moet het nu doen zonder Michael de Koning (naar Wilhelmina Boys) en Berry Klumpkens. Trevor, de sympathieke volksjongen met Engels karakter - altijd fanatiek - kreeg wel drie nieuwe spelers ter beschikking: Taner Ozkan (Geldrop) plus Rob Verbeek en de kopsterke Brian Mandigers (Nw.Woensel). De Eindhovenaren verrasten zondag al door na een 2-0 achterstand in Son het sterk geachte SBC (terug uit 2F) toch nog te bedwingen (2-2).
 
Acht jaar geleden
In de laatste kwart eeuw kwamen Bladella en Woenselse Boys voor de competitie elkaar slechts 1x tegen. Dat was in het seizoen 2007/2008, acht jaar geleden dus. Bladella won toen beide partijen. In Woensel zorgde Marvin Chirino met een wonderschone lob voor de onverdiende ruststand van 1 - 0. In de 2e helft zorgden
Rick Antonise en Ruud Leermakers (89e minuut) dat de volle winst mee naar De Kempen ging. Op het thuishonk had de blauwwitte ploeg van Frank Weijers nauwelijks tegenstand. Ruud Leermakers (2x) en Jeroen Schilders tekenden voor een magere 3-0 overwinning. Dat seizoen eindigde Bladella op plaats 8 en Woenselse Boys degradeerde uit 3D.
 
Maar die resultaten tellen niet meer...
Bladella gaat zondag in Eindhoven op zoek naar de eerste drie punten. Steun van de trouwe aanhang  kunnen de Tipmast Boys daarbij goed gebruiken. Jij komt toch ook...?!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven