Nieuws

Dun ursten donderdag

30 augustus 2015
www.bladella.nl
Donderdag a.s. 3 september is er de traditionele seizoensopening van Bladella WFC voor de supporters, de senioren, de dames en A1. Zorg dat je erbij bent!!

Er is voor die avond een programma samengesteld om bij het begin van de competitie de supporters, spelers van de selectie en ook anderen het Bladella-gevoel weer te laten opsnuiven. Een potje trainen, een BBQ en gezellige muziek. Wat wil je nog meer??
 
Om zeven uur al start de fotosessie voor de selectiespelers en hun begeleiders. Op de gebruikelijke tijdstippen beginnen de trainingen voor de lagere seniorenelftallen en de andere teams. Om acht uur, of eerder, begint de training van de selectie. Om  negen uur start de muziek van DJ Roberto en op datzelfde moment later gaat de vlam van Peer van de kantine in de BBQ. Het lekkers wordt u aangeboden door WFC-Bladella en de kantine. Koop aan de bar een drankje en je avond met je voetbalvrienden kan niet meer stuk.
 

Rond 22:00 uur is er de huldiging van de Man of the Match van het vorige seizoen Ruud van Stokkom. Ook is er de uitreiking van de prijs van de FAIRPLAYCUP voor het meest sportieve seniorenelftal: Bladella 11!!
 
Welkom dus bij de start van het voetbalseizoen 2015-2016!!!!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven