Nieuws

Ook Ajax trainer te gast op voetbalkamp

16 augustus 2015
www.bladella.nl
Van 20 t/m 22 augustus wordt opnieuw in Wintelré het voetbalkamp georganiseerd. Percy van Lierop (Ajax) is een van de prominente gasttrainers.

Voor de 27ste keer gaat volgende week een flink aantal Bladella jeugdvoetballers op voetbalkamp. Onder begeleiding van 25 man kader nemen op kampeerboerderij ‘t Caves liefst 66 jonge spelers/speelsters donderdag, vrijdag en zaterdag hun intrek. Om de inwendige mens te verzorgen staat een prima kookstaf o.l.v. Ingrid van de Ven en Jurijn Groenland paraat.
 
Prominenten
Een hoogtepunt wordt ongetwijfeld de techniektraining donderdagmiddag op het sportpark van DEES gegeven door prominente gasttrainers (aanvang 14 uur). Wie komen er dan wel...?!
Harm van der Heijden (jeugdtrainer Lommel United), Rick Antonise (trainer / coach PSV onder10), Joris Fiers (oud speler o.a. bij PSV en FC Groningen) en Percy van Lierop (coördinator onderbouw bij Ajax). Deze prominente namen, allemaal met Bladella roots, hebben belangeloos hun medewerking toegezegd mits zij door hun werkgever geen onverwachte taak op dat tijdstip krijgen opgedragen.
Natuurlijk komen ook onze eigen trainers voor de groep (en het individu) te staan: Huub Vermeulen (de nieuwe hoofdtrainer Bladella en PSV scout), Henrie Kneefel, Jeroen Schilders en keeperstrainer Frank van der Heijden.
Allemaal mensen waar je (nog) beter van leert voetballen.
 
Percy
De in Bladel opgegroeide voetbalfanaat Percy van Lierop (40 jr) is sinds 1 juli aan een nieuw voetbalavontuur begonnen namelijk bij de Ajax opleiding. Als ‘Coördinator Onderbouw’ is het zijn taak om de toch al hoog aangeschreven jeugdopleiding van Ajax verder te optimaliseren; een prachtige job en dito uitdaging.
Klik hier voor het Interview met Percy in de Kempenaer van afgelopen week en op de Trompettercup-website (auteur Marco Wouters).
Het artikel 'Percy in dienst van Ajax' verscheen al eerder op deze website. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven