Nieuws

Man v/d Maand Tiny Tijssen

30 oktober 2014
www.bladella.nl
Daar zijn we dan weer!!!!
Ook dit seizoen schuiven we iedere maand een meer of minder bekend iemand naar voren als man/vrouw van de maand.

 

 

Naam Tiny Tijssen 
Adres Leemskuilen 31
Geboortedatum 24 juli 1949
Partner/kinderen Han, Kinderen: Sanne, Justus, Carlijn
Opleiding/beroep HBO iw. En de nodige studies om me in het
vak verder te bekwamen GGZ verpleegkundige. Ruim 40 jaren in diverse functies werkzaam geweest in de Jeugdpsychiatrie, zwak zinnige zorg en de institutionele jeugdhulp verlening.
Andere hobby koken, Bladella 
Andere sport toertochten rijden op de fiets en mountainbi- ken, zeilen, op vakantie gaan
Carrière als speler Bladella jeugd. Daarna via het derde elftal enkele jaren in Bladella 2 gespeeld
Positie in het veld

Minder sterk in
Verdediger

had geen schot kracht in mijn linkerbeen, “ne stijve rechtse zoals ze dat in vakjargon noemen”. Als gevolg beperkt en sta je toch vaak fout voor een bal.
Mooiste moment Kampioenschap met Bladella 2.
Dieptepunt overlijden van een van mijn beste vriend het afgelopen jaar. 40 jaar vriendschap is niet niks, maar raak je “gelukkig” niet zomaar kwijt! Je blijft de prettige herinneringen houden!  
Vrijwilligerstaak Secretariaat van Bladella jeugd en nog veeeel meer!
Clubman/vrouw Woutje Poes
Eredivisieclub Het hangt er bij mij een beetje vanaf wie het mooiste voetbal speelt, Daar komen nu diverse clubs voor in aanmerking. Vooral de “kleinere spelen vaak lekker opportunistisch” wat het voor mij aantrekkelijk maakt. Verder ben ik een beetje fan van PSV , maar in zijn algemeenheid wordt het minder.  
Buitenl. club Bayern Munchen
Favoriete speler Manuel Neuer keeper van Bayer Munchen 
Mooiste stadion De Kuip Feijenoord. Heb in mijn leven weinig wedstrijden bezocht, kan niet een echte keus maken. De Kuip heeft op mij indruk gemaakt tijdens een concert van Bruce Springsteen dat zegt genoeg!
‘Het’ voetbalmoment De finale wereldkampioenschap in Argentinië. Hier speelde een gehavend Nederlands Elftal tegen het gastland Argentinië. ( de beste spelers wilde hier om allerlei redenen niet aan deelnemen) Heb deze wedstrijd op de tv gevolgd, was voor mij vanaf het begin tot het einde spannend. Jammer dat we niet gewonnen hadden.
 
VI of Studio Voetbal Mijn animo om  naar beide programma’s te kijken wordt steeds minder. Heb het een tijd leuk gevonden. Maar het programma herhaald zich steeds meer, “blijft hangen op het niveau van de eredivisie” brengt voor mij nog weinig interessante invloeden met zich mee.
Studio Voetbal idem.
Op vakantie naar Zuid-Afrika. Afgelopen voorjaar hier geweest i.v.m. een stage periode aldaar van mijn jongste dochter. Had niet gedacht daar ooit te komen. Nu ik er ben geweest vind ik het voor iedereen een aanrader om daar eens een poosje rond te gaan kijken. Geweldig mooi!!!
Filmtip Ik ben geen filmliefhebber kan hier ook niets zinnig over zeg gen. Volg liever de actualiteit etc.
Lekker eten Geen bijzondere keuze in deze. Ik kan eigenlijk niet zeggen wat ik niet echt graag eet. Eet en kook op dat moment waar ik zit in heb.
Muziektip Bruce Springsteen is een van mijn favorieten
Mooie vrouw/man Kan ik weinig specifieks over zeggen, de meeste doen er veel moeite voor om de mooiste te zijn. Voor mijn gevoel wordt het er dan niet bepaald fraaier op. Ik hou van het gewone en vindt dat schoonheid iets is dat van binnen uit komt hiertegen valt de rest gewoon weg.
Prima website Bladella. Kreeg op mijn werk vaak te horen van collega’s met voetballende kinderen, “als ik iets niets weet betreffende bv wedstrijden etc. kijk ik altijd op de Bladella site. Dat zegt toch voldoende over het feit hoe up-to date de site is.
Allergisch voor last van hooikoorts in het voorjaar in letterlijke zin. Figuurlijk heb ik een hekel aan “blaaskaken” mensen die veel roepen en weinig zeggen c.q. doen.
Droomt van een lang en gezond leven samen met de “kits en mijn partner”
Kan niet zonder mijn vrijheid. Heb ik af en toe nodig om niet teveel opgeslokt te worden door allerlei omstandigheden, wil dan graag wat af stand nemen.Zuurstof
TV programma

 
Actualiteiten programma’s



 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven