Nieuws

Man v/d Maand Rob van de Put

28 februari 2014
www.bladella.nl
Rob is een groot man, in lengte in ieder geval, maar ook iemand waarop je kunt bouwen. Een sportman, met humor, een jeugdleider maar ook een familievader. Wil je nog meer van hem weten?
 

Naam Rob van de Put
Adres Felix Timmermanslaan 5
Geboortedatum 12 november 1970
Partner/kinderen Ik woon samen met mijn vriendin Patty en onze kinderen, Lars (10 jaar) en Jorn (9 jaar)
Opleiding/beroep Na de havo en vwo op de Pius ging ik economie studeren aan de KUB in Tilburg. Hierna ben ik aan de slag gegaan binnen de Rabobank. Ik werk nu als ‘manager bedrijven’ in Geldrop.
Andere hobby Reizen (ook het jaarlijkse voetbalreisje naar een Europese topclub), muziek luis- teren en hardlopen. Dat laatste meer om in conditie te blijven dan echt als hobby.
Andere sport Na voetbal komt er toch heel lang niets. Voor de Tour de France of Olympische Spelen kan ik wel echt gaan zitten.
Carrière als speler Tot een jaar of 10 geleden speelde ik in V.V. Casteren 1 (met kanjers als Gaston van der Heijden, Eric Hooijen en Ward Liebregts), daarna nog enkele jaren in het 2e en toen Lars (als manneke van 5) bij Bladella begon ben ik hem gevolgd. Ik kwam in het 5e, een warm nest, waar onder toe ziend oog van Hugo Kolsters veel gelachen werd en ik veel plezier heb gehad. Afgelopen jaar de over stap gemaakt naar Bladella 8 (om 10.00 uur) en ook hier heb ik het reuze naar mijn zin. 
Positie in het veld Meestal verdediger, eerst mandekker en later laatste man. Soms ook een linie naar voren als controlerende middenvelder. Ik ben blij dat ik me in Bladella 8 als middenvelder lekker kan uitleven.
Minder sterk in Ik ben zeker geen doelpuntenmachine. Soms ga ik door mijn ge- drevenheid een tikje ( heel soms een stevige tik) te ver en denk ik achteraf: “Rob, jongen, dat was toch niet nodig”
Mooiste moment Met Casteren werden we kampioen en promoveerden we naar de 4e klasse waar we: een heel seizoen onderaan bungelden. Door winst in de laatste     wedstrijd tegen Woenselse Boys dwongen we een beslissingswedstrijd       af. Die was weer tegen Woenselse Boys op neutraal terrein, ergens midden tussen Casteren en Eindhoven. Topografisch waren wij net wat beter onderlegd en zo werd de gezamenlijke keuze Hapert. Wij op de fiets naar Hapert. De eerste beslissingswedstrijd ein- digde na verlenging onbeslist, de tweede wonnen we pas na verlenging. Voor het eerst in de clubgeschiedenis handhaafden wij ons in de 4e klasse. Het was nog lang gezellig.
Dieptepunt De manier waarop we twee jaar geleden met Bladella 5 het kam- pioenschap lieten liggen.
Vrijwilligerstaak Jeugdleider en trainer. Dit jaar spelen onze Lars en Jorn alle twee in E2. Dus de keuze was snel gemaakt.
Clubman/vrouw Henrie Kneefel 
Eredivisieclub PSV. De 7 magere jaren zitten er voor mijn gevoel onderhand wel op. Maar dit klinkt nog niet echt overtuigend, volgens mij.
Buitenl. club Barcelona
Favoriete speler Messi, die heeft hem echt aan een touwtje.
Mooiste stadion Camp Nou en de Allianz Arena
‘Het’ voetbalmoment Voor mij is dat helaas toch de redding van Casillas op de inzet van Robben tijdens de WK-finale van 2010. Als we op 1-0 waren geko- men, dan hadden we ge wonnen. Daar ben ik van overtuigd.
VI of Studio Voetbal Na de samenvattingen op zondagavond, haak ik, samen met Lars en Jorn, af.
Op vakantie naar Liefst naar verre oorden met mooie natuur in Afrika of Azië. Alleen de voorpret al.
Filmtip Reservoir dogs, Pulp fiction en Donnie Brasco zijn mijn top drie.
Lekker eten Italiaans en Chinees
Muziektip ‘Get yer ya ya’s out’, een live album van The Rolling Stones.
Mooie vrouw/man Angelina Jolie
Prima website Booking.com
Allergisch voor Opgefokte mannetjes en  beroepsklagers.
Droomt van Daar ben ik mee gestopt en dat bevalt best goed.
Kan niet zonder Humor. Het lost niet alle problemen op, maar het is vaak wel een goede eerste aanzet.
TV programma Studio Sport en af en toe een filmpje.
En nog verder??? Verder denk ik dat Bladella een mooie club is, die enerzijds groot genoeg is om ambitieus te kunnen zijn en veel talent voort te brengen en anderzijds dorps genoeg is om liefhebberij en sfeer met elkaar te verenigen. Zolang al deze onderdelen samen blijven gaan heeft de club een mooie toekomst.



 
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven