Nieuws

Beker

16 juli 2015
www.bladella.nl
In poule 37 van de beker treft het vaandelteam Sarto, Gilze en EFC tegenover zich. Ook voor de overige seniorenteams (en A1-B1-C1-D1) zijn de beker tegenstanders nu bekend.

‘Loting’
De Tipmast Boys krijgen in de poulefase enkele stevige ploegen op het bekermenu. Sarto eindigde het afgelopen seizoen op een mooie 3e plaats in de 2e klasse E. Opmerkelijk genoeg wisten de Tilburgers, ondanks deze hoge klassering, zich echter niet te plaatsen voor de nacompetitie. De 1e periode werd als 2e afgesloten en de 3e periode als 3e. De periode daartussen liet Sarto het echter lelijk zitten. De 17 verliespunten uit 9 partijen leverde slechts een elfde plaats op.
Gilze kwam vorig voetbaljaar nog uit in 4D en werd daar op haar sloffen kampioen. Twee keer gelijk en één enkel verliespartijtje leverde de Gilzenaren 3 periodetitels en liefst 65 competitiepunten op met een doelsaldo van  65-14. Gilze moet het nieuwe seizoen een versterking zijn in de 3e klasse B.
EFC had een erg moeilijk jaar in de 1e klasse. Na knap 5 seizoenen in de 1e klasse gespeeld te hebben betekenden de 17 nederlagen voor de Eerselnaren degradatie naar 2F. Snel het verloren terrein herwinnen is de doelstelling aan de Postelseweg.
 
Speeldata
Door de mannen van de nieuwe trainer Huub Vermeulen worden met 'Blaal Kermis' twee bekerwedstrijden (23 en 25 augustus) afgewerkt. Wie dan de tegenstanders zijn is nog niet bekend omdat de KNVB de nummering voor deze poulefase nog niet heeft vrijgegeven. De laatste wedstrijd uit die serie wordt op zondag 30 augustus afgewerkt. De week daarop, op 6 september, start voor de Tipmast Boys de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen nieuwkomer Nijnsel.
 
Poule-indeling
Voor de overige senioren en voor de jeugdselectieteams (D t/m A) zijn de tegenstanders voor de poulefase ook bekend. VR1 en de overige jeugdteams moeten nog even wachten. De indelingen met nummeringen voor de categorie B worden pas uiterlijk 24 juli bekend gemaakt.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven