Nieuws

Nieuwe klasse-indeling

01 juli 2015
www.bladella.nl
De KNVB heeft de competitie-indeling voor standaard teams vrij gegeven. Behalve tegen Reusel Sport gaat dit seizoen ook de derby tegen de andere buur, vv Hapert, voor veel toeschouwers zorgen.

Drie kampioenen
Evenals vorig seizoen gaan zeven nieuwe ploegen aan de slag in de nieuwe 3e klasse D. SBC uit Son komt, als degradant in 2F, als enige team van boven. Uit de 4e klassen kunnen drie kampioenen verwelkomd worden. Valkenswaard degradeerde in 2012/2013 samen met Bladella (en Zwaluw VFC) uit 2F. Het daaropvolgend seizoen moesten de bosuilen opnieuw een etage zakken, maar hebben dat nu meteen goed gemaakt met een overduidelijk kampioenschap in 4H met 14 punten voorsprong. Ook in 4G gingen de bloemen onbetwist naar kampioen EMK. De Nuenenaren boekten 12 punten meer dan de naaste concurrent. De andere kampioen Nijnsel (St. Oedenrode) is uit district Zuid II (4H) over komen steken.
 
Via nacompetitie
Doordat knap van Bergeijk en Unitas’59 werd gewonnen gaat Hapert zich na 19 jaren weer opmaken voor de 3e klasse. Op voorhand belooft dat tegen de Tipmast Boys een mooi affiche te worden! Ook nieuwkomer Hilvaria, dat in de nacompetitie knap de baas bleef over Theole en SVSSS, lijkt een interessante tegenstander in de competitie. Door een opengevallen plaats (het Zeeuwse RCS ging naar zaterdagvoetbal) is Woenselse Boys ook nog in 3D terecht gekomen.
Met de blijvers Dommelen, Reusel Sport, Oirschot V., Wilhelmina Boys, Nevelo, Oisterwijk en Bladella erbij is 3D voor 2015/2016 met 14 teams compleet.
 
1 SBC degradant 2F
2 Dommelen 3D
3 Oirschot Vooruit 3D
4 Reusel Sport 3D
5 Wilhelmina Boys 3D
6 Nevelo 3D
7 Bladella 3D
8 Oisterwijk 3D
9 Valkenswaard kampioen 4H
10 EMK kampioen 4G
11 Nijnsel kampioen 4H (ZII)
12 Hapert nacompetitie 4H
13 Woenselse Boys nacompetitie 4G
14 Hilvaria nacompetitie 4E

Start eerste weekend september
Al bij al kan dat een zeer boeiende competitie gaan worden met wellicht Bladella – Reusel Sport op zaterdag 5 september (?) als seizoensopening. Uiterlijk 17 juli worden van de standaardklassen de speelnummers bekend gemaakt. Daarmee kan het complete programma van de competitie samengesteld worden.

Rond 17 juli worden ook voor de overige competities (A+B categorie incl. jeugd) de klasse-indelingen gepubliceerd. De daarbij behorende nummering voor de B categorie is pas half augustus bekend.
De beker indeling en nummering voor categorie A wordt ook uiterlijk 17 juli verwacht (categorie B uiterlijk 24 juli).

klik hier voor de speeldagenkalender seniorenvoetbal

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven