Super selectieweekend!

29 juni 2015
www.bladella.nl
Een seizoen wordt door teams vaak afgesloten met 'n weekend. Ook de A-selectie ging op stap en maakte er, zonder een wanklank, een superhappening van met uiteraard veel gelach (en een traan).


Quiz

Vrijdag 19 juni, na een goed ontvangst van de vierkoppige organisatie (Beek-Bonnie-Jaspert-Eddy), kon het selectieweekend 2015 dan eindelijk beginnen. Op het programma stond die avond de ‘ik-hou-van-Bladella’ quiz. Super, want het RTL-programma ‘ik-hou-van-Holland’ kon daar nog best iets van opsteken...
 
Oers wint
De avond ging van start met een voorstelronde waarbij iedere teamcaptain zijn team op de meest ludieke wijze aan het publiek moest presenteren. Met rondes als ‘sportvragen, rijtjes raden, typetjes voordoen en namen raden’, werd het een geslaagde avond met als uiteindelijke winnaar: RKVVO.

 
Afscheid met tranen
Het echte hoogtepunt van het weekend kwam echter al tijdens de pauze van de quiz. Toen werd namelijk afscheid genomen van clubicoon Jeroen schilders. Jarenlang strijdbaar geweest in het eerste elftal van Bladella en het laatste jaar actief in het tweede-elftal. Jeroen ‘opa’ Schilders besloot een aantal maanden geleden om de selectie aan het eind van het seizoen te verlaten. Een geweldig moment om hier bij stil te staan. Na de mooie woorden van Tom Maas namens de selectie kreeg Jeroen een creatieve VI-cover uitgereikt. Schitterend! In zijn emotionele speech daarna sprak Jeroen de nu al legendarische woorden: "Geniet van het voetbalspelleke, want het is zó voorbij!"


‘Zeskamp’
De zaterdag stond in het teken van een zeskamp. Een zeskamp, dat uiteindelijk is gebleven bij een potje voetvolley en een buikschuif-competitie en dat allemaal onder het genot van een koude Hertog Jan. Meer dan een blauwe hemel en een koud biertje heeft de mens immers niet nodig. De avond viel, de BBQ ging aan en de sappige verhalen vlogen over tafel. Hier en daar hoorde je onder een geschater ‘lekker Hen!’ geroepen worden. ‘Hen’ sloeg natuurlijk op Mark Hendriks, de man met de meest droge humor op deze aardbol. Hij zorgde mede voor een geweldige sfeer tussen zowel de jonkies als de oudjes.
 

Hoempa-pa
De zaterdagavond werd later en de taxi stond klaar om de selectie naar ‘’t Fortuin” te brengen, een discotheek in Meer (bij Hoogstraten). Onder het genot van een koude Primus en goed gezelschap vermaakte iedereen zich uitstekend en was te zien dat naast voetbalkwaliteiten ook veel danstalent in de groep schuilt. John wist met zijn bekende ‘hoempa hoempa hoempa-pa’ en onnavolgbare danspasjes de discotheek meerdere malen in beweging te krijgen!
 
Brak maar zeer voldaan werd zondagochtend Castelré verlaten om terug te kijken op een supergeslaagd weekend: prima verlopen, geen onvertogen woord (of daad). De teambuilding binnen de selectie steeg tot grootse hoogte. Op naar komend seizoen!!!

 
www.bladella.nl
De Schippersmannen reisden als koploper af naar sportpark ’t Bokt om aan te treden tegen 't vooraf sterk geachte SV Unitas. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De Schippers’ mannen op pad om op ’t Bokt de formatie van Huub Vermeulen te bestrijden. Unitas’59 is matig gestart. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Dank, dank voor de ingeleverde mobieltjes en ook voor de stem-men op Bram (zondag wordt ie 12 jaar!) voor ‘Actieheld 2019’ Lees verder »
 
www.bladella.nl
Zondagnamiddag en maandag morgen is het sportpark weer het terrein voor de jongens en de meiden van JO-8, JO-9 en JO –10, en ook wel… Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »