Nieuws

Cupfighter F5 strandt pas in finale

12 juni 2015
www.bladella.nl
F5 was het enigste Bladella team wat afgelopen seizoen de bekerfinale knap wist te bereiken. In de finale vorige week waren ze echter kansloos tegen een oppermachtig Woenselse Boys F3.

Vanaf Den Herd, het vaste vertrekpunt voor F en E, wordt de reis naar Boxtel begonnen. De spanning is al af te lezen op de gezichtjes. De spelersbus van Nederlands kampioen PSV op sportpark Munzel verhoogt de zenuwen nog meer. Ook de aanwezigheid van een flink aantal blauwwit supporters maakt de spanning niet minder.
 
Na het omkleden plus de wedstrijdbespreking van coach Adrie Hoskens begint het bij sommigen meer en meer te kriebelen. Als opdracht krijgen de cupfighters mee vooral te genieten van deze geweldige dag. Een cupfinale gaan ze in hun verdere voetbalcarrière waarschijnlijk nooit meer meemaken.
 
De finale
Om 10.00 uur mag Bladella F5 de aftrap doen. Maar al na 2 minuten snijden de behendige Boys uit Woensel door de Bladelse defensie: 0-1. De blauwwit puppillen zijn dan even de kluts kwijt en binnen een kwartier valt ook nog de 0-2, -3 en -4. Fysiek weet Bladella wel wat duels te winnen, maar in techniek en loopvermogen is het kwaliteitsverschil te groot om er een echte wedstrijd van te maken.
Maar het moet gezegd, onze jongens (en meisje) blijven strijden. Keeper Tim laat in het 2e bedrijf, met steun van vaste verdedigers Thijs en Stein, met mooie reddingen zijn klasse zien. Op het middenveld doen Bas, Femme, Tom en Jesse hun stinkende best om een gaatje te creëren bij de tegenstander. Dat blijkt moeilijk te vinden, dus kunnen de voorwaartse Kyan, Milan en Bjorn Sol geen doorgang vinden naar het doel van Woensel. Bij ons is het eigenlijk alleen maar tegen houden en werken, heel hard werken.
Na de 0-7 klinkt ‘eindelijk’ het laatste eindsignaal. Woenselse Boys terecht bekerwinnaar: Proficiat!
Maar Bladella F5 kan trots zijn op de zilveren medaille.

Toch een belevenis die bij deze spelers heel lang zal blijven hangen!
De spelers van F5, met trainer Adrie Hoskens en assistent Nick Lavrijsen, kunnen terugkijken op een fantastisch seizoen, ‘mede mogelijk gemaakt door’ de steun van ouders en supporters!! 

2015-06-15

Bekerfinale F5 6-6-2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven