Nieuws

F5 in bekerfinale!

02 juni 2015
www.bladella.nl
Komende zaterdag 6 juni speelt Bladella F5 de beker-finale bij rksv Boxtel tegen het sterke Woenselse Boys F3. Op sportpark Munsel in Boxtel begint deze finale om 10 uur.

Beker
Afgaande op de bekerresultaten huizen binnen Bladella niet veel cupfighters. Ook de historie laat de laatste decennia weinig bekertriomfen zien. Voor de teams worden de bekerwedstrijden doorgaans alleen als veredelde oefenpotjes gezien.
Bij de senioren overleefden alleen beide kampioensteams, Bladella 6 en 8, de poulefase. Het 6e liep in de 2e ronde tegen UNA 7 een flink pak slaag op: 6-1. In ronde 4 vloog het 8e er pas uit na een 1-0 verlies bij De Valk 7.
 
Jeugd
E5, D2, D3, C2, C3, A2 overleefden de poulefase nog wel, maar moesten in de 2e ronde afhaken. D5 bereikte ronde 3, maar was daarna met 1-6 kansloos tegen Brabantia D6.
Na Haarsteeg, Braakhuizen en SVG verslagen te hebben, wist het G-team wel de halve finale te bereiken. Maar ook onze G-mannen waren toen volstrekt kansloos tegen sc Olympia (2-13). Ook MA1 wist door te dringen tot de halve finale met de meiden van VCB als tegenstandsters. Het jammerlijk verlies bij het penalty-schieten sneed voor hen, heel sneu, de weg af naar de finale.
B2, Bladella’s eerste kampioen, deed ook in de bekercompetitie van zich spreken. In de kwartfinale bij HSE gebeurde er echter van alles wat op een voetbalveld niet thuis hoort en werd er veiligheidshalve maar vervroegd huiswaarts gekeerd. Administratief werd deze ‘schand’partij met 2-1 afgedaan. Ook D4 sneuvelde in de kwartfinale en wel tegen SBC (2-0)
 
Finale voor F5
Dan Bladella F5...! In de drie partijen in de poulefase werd gelijk gespeeld tegen Beerse Boys F3 en gewonnen van FC Eindhoven F4 en V’waard F4. Daarna, in de 2e ronde, werd Reusel Sport F4 met 3-2 aan de zegekar gebonden. Het lot bepaalde dat ronde 3 kon worden overgeslagen, om in de kwartfinale V’waard F6 te loten. Dat werd een spannende pot. De eindstand werd 1-1, waarna penalty’s de beslissing moesten brengen: 4-3 in het voordeel van F5!  Voor de halve finale ging op 16 mei de reis naar Son waar SBC F7 met 1-3 het af moest leggen tegen ‘de mannen’ van Adrie Hoskens. Daarmee was de pupillenfinale in sector 4 (KNVB Zuid I) van groep 12 (B categorie) bereikt.
 
Sportpark Munsel in Boxtel
Woenselse Boys F3 werd met 10 punten voorsprong glansrijk kampioen in haar klasse: alles gewonnen, 30 punten (65-10). Dat moet dus wel een sterke tegenstander zijn. Maar Bladella F5 is natuurlijk ook niet mis én op elkaar ingespeeld! Liefst 31 wedstrijdjes speelden deze mannekes in het afgelopen jaar.
 
Zaterdag a.s. 6 juni op Sportpark Munsel, de Aanloop 29, 5283 TW Boxtel
de bekerfinale: Bladella F5 - Woenselse Boys F3 (aanvang 10 uur)

Kom ze aanmoedigen!!
 
Jesse, Femm, Tom, Milan, Tim, Thijs, Dyami, Bas en Kyan heel veel voetbalplezier in deze mooie bekerfinale gewenst! Succes!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven