Eerste training meiden D team een feit

01 juni 2015
www.bladella.nl
Bij de KNVB zijn door Bladella voor komend seizoen voorlopig 34 jeugd- en 13 seniorenteams ingeschreven. Voor het eerst in de clubhistorie van Bladella gaat ook een meisjes D team van start.

Ongeveer honderd vrouwelijke leden telt de blauwwitte ledenlijst. Zestig daarvan spelen actief voetbal: in VR1 bij de senioren en de overige meiden verspreid over allerlei jeugdteams. In de D categorie was het aantal meisjes zo gegroeid dat komend seizoen een D elftal van enkel meiden de clubkleuren kan gaan verdedigen. En als het aan die meiden ligt moeten dat er nog veel meer worden...


MD1
Om elkaar allemaal een beetje te leren kennen, of om kennis te maken met voetbal, stond er afgelopen maandag 1 juni al een eerste training gepland. Om 18:15 uur stonden liefst 20 dolenthousiaste meiden klaar om actief aan de slag te gaan. Sommige van deze meiden voetballen al jaren bij Bladella; voor anderen was het een eerste kennismaking met voetbal in clubverband.

Na een gezamenlijke warming-up en een aantal techniek oefeningen, werd de groep in tweeën gesplitst om afwisselend te trainen op passen/trappen en afwerken op doel. Ook een eerste uitleg over buitenspel kwam al aan de orde.
De training werd afgesloten met een gezamenlijke partij, waarbij een aantal speelsters het geleerde al in de praktijk probeerde toe te passen. Al met al een geslaagde avond.
 
We wensen de meiden veel succes in het komend seizoen en uiteraard ook veel (voetbal)plezier.

 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven