Nieuws

PARTIJEN OP DONDERDAG!

04 juni 2015
www.bladella.nl
Na een succesvolle periode is de Masterclass / BTO gestopt. Maar de liefhebbers (ook senioren) kunnen op de donderdagavond onder begeleiding partijtjes blijven spelen tot de vakanties beginnen.

De jongere jeugd kwam vroeger in deze pre-vakantie-periode o.a. naar het Doolandveldje om onder begeleiding een potje te voetballen. Sinds een aantal jaren kan dat bij Bladella op kunstgras.
 
4-tegen-4 voor F, E én D!
Bedoeld voor die jongens/meisjes, die nog graag willen ballen. Niets verplicht, niets afmelden, gewoon als je zin hebt (en welke echte voetballer heeft dat niet…)! Vanaf komende donderdag (4 juni) ben jij, maar ook niet-leden, welkom! We beginnen om 18:15 uur. VC jeugd coördineert dit 4-t-4. Elke donderdag, tot en met donderdag 16 juli (start schoolvakanties) kunnen de liefhebbers van de E/F, maar ook de D-jeugd dus terecht voor Vier-tegen-Vier.
let op: er zijn géén kleedlokalen beschikbaar!
 
Ook senioren
Ook de liefhebbers bij de senioren kunnen tot de bouwvak hun fitheid en voetbalkunne op peil houden door lekker een potje te komen ballen. Elke donderdagavond t/m 30 juli (start bouwvak) zijn seniorenleden (en de oudste jeugd) welkom op het sportpark om te partijen (aanvang 19:30 uur). Één kleedlokaal staat ter beschikking en het clubhuis is, evenals in vorige jaren, op donderdagavond open.
Iedereen is welkom!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven