Nieuws

Bladella speelt zich definitief veilig

04 mei 2015
www.bladella.nl
Door een 3 – 0 overwinning op een krachteloos Bergeijk is Bladella verzekerd van een prolongatie van het verblijf in de derde klasse. Voor Bergeijk is de volgende wedstrijd wederom belangrijk.

In een eerste helft kijken we naar twee ploegen, die graag willen voetballen, maar daarmee toch de nodige moeite hebben. De belangen die op het spel staan, schijnen hun schaduw te werpen op het  spel. We moeten wachten tot minuut 21, vooraleer we de eerste echt goede aanval zien. Tom Maas verzendt een mooie steekpass op Bart de Jong, die hiermee wel raad weet 1 – 0. Door deze stand schijnt Bergeijk enigszins van slag, waardoor Bladella wat meer kansen krijgt. Bergeijk speelt te zenuwachtig en besluit de eerst helft zonder een echte kans.
 
Na de thee zien we Ibou Bot bij Bladella, die Arvid Bolkenstein komt vervangen.Reeds na drie minuten komt de 2 – 0 op het scorebord als Ruud Leermakers een op maat gesneden voorzet van Miky van Boxtel, feilloos in de touwen kopt. Alle supporters leven vervolgens mee met Bergeijkenaar Piet Michielse, die als vervanger, nu zelf vervangen moet worden. Bladella wordt sterker en krijgt via Cas Vosters en Tom Maas enkele goede kansen, maar alle pogingen verdwijnen net naast of net over het doel. Een ultieme poging van Pim van Erp, die met een doorloopbal de doellijn net niet kan bereiken, had meer verdiend. In minuut 69 denkt Bergeijk gescoord te hebben, maar door een onoplettendheid, wordt de bal in buitenspelpositie aangenomen. Helaas voor Geert van Overbeek, moet hij alweer geblesseerd het veld verlaten. Zijn vervanger Joep van de Ven blaakt van het zelfvertrouwen en laat zien dat zijn optreden zeker gerechtvaardigd is. We zien nog een bal op de lat van Bergeijk, die beter had verdiend.
 
In minuut 83 scoort Roel Segers de 3 – 0 voor Bladella na een perfecte voorzet over rechts van Pim van Erp, die in de laatste minuten nog onnodig tegen een tweede gele kaart aanloopt en dus kan vertrekken.  Mascotte Stijn van Kemenade ziet dat Bladella nog enkele kansen versiert o.a. via een slalomactie van aanvoerder Ruud Leermakers. Bergeijk kan, helaas voor hen geen potten breken, waardoor de eindstand bereikt is. Voor Bergeijk is het zaak de volgende wedstrijd te winnen en te hopen dat Jong Brabant verliest.
2015-05-04

Bladella - Bergeijk 3 mei 2015 3-0


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven