Eindelijk kampioen!

03 mei 2015
www.bladella.nl
Paul & Pieter, Mohamed, Josha, 2 Barten, Jeroen, Luuk, Patrick, Rene, Davy, Ard & Max, Lars, Peter, Tuur, John, Steven, 2x Rob en Wil dat zijn de kampioenen van Bladella 6!! Proficiat!!!

Vooraf werden we met Bladella 6 al gebombardeerd tot de gedoodverfde titelkandidaat, maar dat moet dan natuurlijk nog wel even waargemaakt worden. Als we echter één ding geleerd hebben van onze mentor Wil Hooijen is dat we de tegenstander niet moeten onderschatten. Met al onze zomerse aanwinsten Ard, Max en Robbie (van respectievelijk het 1e, 2e en 3e) en niet te vergeten onze Egyptische god Mido (van SC Zamalek), waren de verwachtingen dus torenhoog.

Voor de winterstop moesten we het Herbstmeisterschaft nog aan Dommelen toekennen, maar na de winterstop regen we iedereen aan onze zegekar. Alle acht de duels werden gewonnen met de oogverblindende doelcijfers van 42-4. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg, en 5 punten voorsprong op concurrent Dommelen 4, zou de uitwedstrijd bij Valkenswaard historisch blijken. Valkenswaard en Dommelen zijn geen vrienden op het veld, maar daarbuiten helpen ze elkaar maar al te graag. Zo getuigen de tweet die we ontvingen van een van de spelers van Valkenswaard op de morgen voorafgaande aan de wedstrijd. ‘’Matchday! Proberen @bladella6 van kampioenschap te houden en @dommelen4 nog een laatste strohalm te bieden.’’ We waren dus gewaarschuwd.

Na Wil zijn gebruikelijke speech wist iedereen wat hem te doen stond. De wedstrijd begon echter zeer stroef. De bekende kampioensstress zat er bij sommigen flink in en we begonnen dan ook erg zenuwachtig aan de wedstrijd. Valkenswaard kreeg na een kwartier zelfs een levensgrote kans, maar door goed uitkomen van Paul werd die om zeep geholpen. Langzamerhand kregen we echter wel de controle over de wedstrijd en kreeg vooral Ard enkele goeie mogelijkheden. Inmiddels druppelde het langs de lijn flink vol met supporters en werd de druk om te presteren alsmaar groter. Gelukkig kwam het 1e fluitsignaal als geroepen en konden we ons even herpakken met een glaasje ranja.

Na wat omzettingen in de rust en een goeie motiverende speech stond iedereen vol goeie moed aan de aftrap van de 2e helft. Valkenswaard werd in de tweede helft eigenlijk geen kans meer gegund en door een handsbal in de eigen 16 kregen we na ruim een uur spelen de 1e van 2 (terechte) strafschoppen. Beiden werden onberispelijk binnengeschoten door onze aanvoerder en topscorer (28 goals) Pieter Hooijen. In de laatste minuut kwam Valkenswaard nog wel terug tot 1-2 maar het feest was toen al losgebarsten en het ijsberen stopte definitief een minuut later.
Eindelijk was het dan zover; het project waar we 10 jaar geleden aan begonnen zijn, werd in mijn jubileum jaar voltooid. Kampioen worden met je vrienden, hoe mooi wil je het hebben?

In het kleedlokaal, op de platte kar en in de kantine klonk het als volgt:
    Bladella 6 is kampioen!
    En  Dommelen kan daar niks aan doen!             
    Gekkenhuis in de kantine!
    Niemand die ons stoppen kan!
 
Onderstaand enkele foto’s als kleine sfeerimpressie, maar het echte gevoel nemen we mee in onze herinneringen, althans wat daar nog van over is... Want oh wat vloeide het bier rijkelijk. Wat werd er gezongen, gelachen, getoost, geproost, gedronken en gefeest. Zowel zondag als maandag waren we niet te stoppen.

Het team met begeleiding bedanken alle supporters die ons het hele jaar gesteund hebben door weer en wind, jullie waren toppers! Ook Peer van de kantine bedankt voor zijn goeie zorgen. En tot slot een dankwoordje voor Brambiani en (Hertog) Jan en Thijs voor het beschikbaar maken van de plaatselijke kroegen om ons op te vangen na de wedstrijden. 

 
www.bladella.nl
Harry la Vallette daagde zijn selectie uit voor het insturen van de WC rollen challenge. Hier de derde sessie ... Lees verder »
 
www.bladella.nl
Harry la Vallette dankt de supporters en beantwoordt daarnaast een aantal vragen die wij hem voorlegden.   Lees verder »
 
www.bladella.nl
De directeur amateurvoetbal van de KNVB:  ‘Lamgeslagen’ In minder dan vier weken tijd is ons voetbal in een… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Time Out Talks (TOT)

07 april 2020
Hoe gaat met Bladella-leden in deze beroerde Corona-tijden? Waar zijn ze in en rond het huis mee bezig? Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »