Nieuws

F3 Kampioen!!!

30 april 2015
www.bladella.nl
Omdat koploper Spoordonkse Boys F1 haar laatste wedstrijd gelijkspeelde mocht Bladella F3 zich, geheel onverwacht, toch nog kampioen noemen. Gefeliciteerd!!

Zaterdag speelde F3 hun laatste wedstrijd van het seizoen in en tegen Hoogeloon. In theorie kon F3 nog kampioen worden maar dan moest er eerst gewonnen worden! Dit pakte de jongens perfect op en na een puike wedstrijdstrijd stond er dan ook een degelijke 6-0 overwinning op het scorebord. Nu was het afwachten wat de koploper Spoordonk zou doen. Deze wedstrijd begon een half uurtje later dus eerst maar even douchen (met de kleren nog aan natuurlijk!). Na het eerste telefoontje werd duidelijk dat er misschien vandaag toch nog wat te vieren viel, Spoordonk stond met de rust op een achterstand. Zou het dan toch nog……Na een lange tijd wachten en vele onbeantwoorde telefoontjes naar Spoordonk volgde dan toch de ontknoping. Spoordonk was niet verder gekomen dan een gelijkspel en dus was het puntje achterstand omgebogen in een punt voorsprong!
De ontlading bij de jongens was geweldig, BLADELLA F3 KAMPIOENEN!

 
We stellen ze even voor:

Maxim Roijmans: Onze gelegenheidskeeper werd onze “vaste” keeper en ontpopte zich tot een rots in de branding in het doel. Met zijn katachtige reflexen en schitterende uittrappen leverde hij een grote bijdrage aan het kampioenschap.
 
Bram Bohncke: De tank van F3, staat zijn mannetje als laatste man met verve. Geen speler komt er langs. De laatste wedstrijden ook nog eens scorend met zijn verwoestende vrije trappen als Koeman in zijn beste dagen.
 
Björn van Buytene: Verdediger pur sang, altijd fel op de bal en met zijn rushes langs de lijn ook  gevaarlijk op de helft van de tegenstander. Pikt ook op tijd zijn goaltje mee.
 
Mathijs Heesters: De patron op het middenveld, altijd taakbewust de tegenstanders opjagend. Zorgde ervoor dat menige aanval van de tegenstander al vroeg werd onderbroken.
 
Tim Roijmans: Verdedigend en aanvallend van grote waarde voor het team. Waar je hem neerzet maakt niet uit, Tim doet altijd zijn ding. Is met zijn snelheid en doorzettingsvermogen ook een ware plaag voor menige tegenstander.
 
Bouke Maas: De aanvoerder van team, draagt de band met trots en gaat altijd voorop in de strijd. Werkt zich een slag in de rondte en zorgt voor de balans op het middenveld.
 
Jorg Bierens: De man met het overzicht voor de goal. Zoekt het gaatje en als deze er niet is zet hij zijn maat voorin vrij voor de goal. Hebben hem even met een blessure moeten missen maar is daar ijzersterk van terug gekomen.
 
Björn Sol: Ontzettend scherp voor de goal, Links, rechts met het hoofd, het maakt hem niet uit het balletje belandt toch wel tegen het netje. Met zijn vele doelpunten de absolute topscoorder van het team.
 
Dit alles onder de trotse leiding van Gert-Jan Bierens, Jeroen Bohncke, Piet Roijmans en Ard Maas.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven