Nieuws

Koop nu al kaarten voor de Avond van de Lach!!!

30 april 2015
www.bladella.nl
Vanaf donderdag 30 april zijn in de kantine maar ook via de site al kaarten voor deze avonden te koop. Twijfel niet, koop nu en kom in september mee lachen in De Tipmast.

Speciaal voor Bladella-leden
Vanaf dit opwarmweekend worden er in de kantine, tijdens de openingsuren, toegangskaarten verkocht aan leden van Bladella. Alle kaarten voor de optredens van 25 en 26 september kosten 12.50 € per stuk en moeten meteen afgerekend worden. Er zijn in de grote zaal van De Tipmast geen gereserveerde plaatsen. Voor het grootste deel gaat het om zitplaatsen, er zijn ook enkele sta-tafels achter in de zaal. De avondvoorstelling begint om 20.00 uur en om 19.00 uur gaan de deuren open. Wie het eerst komt heeft dus de voor hem of haar beste plaatsen. Voor een (te betalen) garderobe wordt gezorgd. Leden van Bladella zijn vrij zoveel kaarten te kopen als ze willen. Wanneer er via de site besteld wordt, geldt er in deze ook geen beperking. Alleen moet dan via de bank (Ideal) betaald worden. De zo bestelde kaarten zijn na zaterdag 16 mei bij TOPSHOP op te halen. Daarbij moet dan wel een print van de bevestigingsmail worden getoond.  


Voorverkoop bij TOPSHOP
Vanaf zaterdag 16 mei zijn er voor iedereen ook toegangskaarten te koop bij de winkel van TOPSHOP in de Sniederslaan in Bladel. Ook daar moeten die meteen worden afgerekend. Er kunnen er geen kaarten gereserveerd worden. Er is geen limiet voor het aantal gewenste kaarten. Vanaf dan kunnen ook niet-leden via de site kaarten bestellen. Dan geldt weer dat er via Ideal betaald moet worden.
 
Rasartiesten
Wie kwam er ook weer optreden? Wie kent ze niet, Rob Scheepers, Berry Knapen, Andy Marcelissen, Ad Vermeulen en Kitty Goverde? En ze komen allemaal op één avond op de bühne. Op vrijdag 25 en op zaterdag 26 september kunt u van hun optreden genieten. Na hun optreden hopen we er met de gasten nog een hele fijne Bladella-avond van te maken met de muziek van DJ Dave Bullens.
We gaan ervan uit dat de grote zaal van de Tipmast tweemaal vol gaat lopen met enthousiaste fans, liefhebbers van onvervalste Brabants humor. Daarom, bestel nu al uw kaarten!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven