Nieuws

woensdag: ‘t PARELBOSCH penaltytoernooi

27 april 2015
www.bladella.nl
Word jij de nieuwe Messi of de Ronaldo van de toekomst? Dat kun je woensdag laten zien op het penaltytoernooi voor de F-, de E- en D-jeugd van Bladella. 

Op die woensdagavond kun je laten zien welke talenten je hebt. Maar deze keer gaat het natuurlijk helemaal om het goed kunnen benutten van de strafschoppen. Ben jij daar goed in? Dan heb je je natuurlijk al opgegeven en doe je mee aan dit mooie voetbalgebeuren op het sportpark. Zorg dat je pap en je mam en ook opa en oma meekomen!!!!
 
Ben op tijd!
Voor de scheidsrechters en de keepers begin het al vroeg. Zij worden om vijf uur (17.00 uur) al verwacht voor de instructie en hun serie penalty’s. De anderen moeten om kwart voor zes (17.45 uur) aanwezig zijn. Zij beginnen stipt om zes uur.
Het is de bedoeling dat iedereen in compleet Bladella-tenue verschijnt (let op: THUIS OMKLEDEN!). De fotograaf is aanwezig dus je staat er dan ook op je best op. We maken teams en we spelen in toernooivorm. Zodoende wordt er steeds gewisseld en kom je vaak aan de beurt om te scoren.
De wedstrijden beginnen dus om zes uur en de finale is om kwart vóór acht. In die finale van dit penalty-trappen-toernooi staat de doelman van Bladella 1, Ruud van Stokkom in het doel.
 
De Prijsuitreiking
Aan het einde is er natuurlijk de prijsuitreiking met een ‘t PARELBOSCH-beker voor het meest scorende meisje en de beste van de F-, E- en D- groep. Voor het best scorende team zijn er Bladella-muntjes. Voor iedere deelnemer is er na afloop ook een traktatie van supportersclub WFC-Bladella.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven