Nieuws

Berry Knapen laat Bladella lachen

28 april 2015
www.bladella.nl
De leste donderdag, 30 april, belooft een bijzondere smaakvolle avond te worden. Met tonprater Berry maken we ook een start voor de voorverkoop van de ‘Avond van de Lach’

Waarom mag je dit niet missen?

We starten op deze donderdag het opwarmweekend voor de ‘Avonden van de Lach’ op 25 en 26 september. Deze avond zijn voor het eerst entreekaarten, voor 12,50 € per persoon, te koop in de kantine. Dat is dus al een goede reden om naar het clubhuis te komen.
 
De tweede reden is dat we aan het einde van de competitie staan. Met de spannende eindfase van de verschillende competities voor de boeg is een avondje bijbuurten nooit weg. Een opwarmer voor de ‘laatste speeldag’ komende zondag als de competitie traditiegetrouw superfeestelijk wordt afgesloten.
 

De derde reden is de Bladella-sfeer. DJ D-White (Rick de Wit) zorgt eerst voor stemmige achtergrondmuziek maar ook dat later op de avond alle remmen los gaan. Met natuurlijk een Corona-biertje. Heerlijk om na de training een flesje, al dan niet met een citroentje erbij, naar binnen te gieten. Daarbij zorgt Peer, die van de kantine, natuurlijk weer voor een passende Eurosnack.
 
De vierde reden, en dat is ook wel een hele smakelijke, is het optreden van niemand minder dan Berry Knapen. Berry is wereldberoemd in Brabant en omstreken met zijn aanstekelijke humor waarmee hij al jaren rondtrekt en de ene na de andere prijs binnenhaalt. Eind september treedt hij ook op in de Tipmast bij de ‘Avond van de Lach’. Op deze opwarmavond is hij van de partij om zich van zijn beste kant te laten zien. Zorg dus dat je erbij bent.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven