Nieuws

Bladella doet goede zaken

26 april 2015
www.bladella.nl
Bladella won bij HVV Helmond met 0-4. Door deze overwinning en het verlies van de directe concurrenten kan Bladella zich tegen Bergeijk definitief veilig spelen.

Vanaf de aftrap zocht Bladella de aanval in het duel met HVV Helmond. Bladella was veel sterker maar door slordig spel konden er weinig kansen gecreëerd worden. Er was een mogelijkheid voor Ruud Leermakers maar hij treuzelde iets te lang en na een kwartier kopte Hans van Kemenade de bal over het doel. In de 23e minuut kreeg Joep van de Ven geel voor het neerleggen van een tegenstander. In de 38e minuut kreeg Miky van Boxtel een kans na goed doorzetten van Pim van Erp maar de lange HVV doelman lag in de weg. Vlak voor rust was het dan toch raak. Ruud Leermakers mocht aanleggen voor een vrije trap en vanaf 25 meter krulde hij de bal prachtig in de kruising: 0 – 1. Hierna werd Joep van de Ven vervangen door Bart de Jong.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Een aanvallend Bladella en een verdedigend HVV Helmond. In de 54e minuut mocht Geert van Overbeek bij de cornervlag een vrije trap nemen. De bal kwam voor de voeten van Hans van Kemenade en zijn inzet betekende 0 – 2. In de 70e minuut moest een HVV speler met twee maal geel van het veld en was de tegenstand van HVV gebroken. Ibou Bot kwam Arvid Bolkestein vervangen Even later kreeg Ruud Leermakers vrij voor doel de bal van een tegenstander. Ruud zei dank je wel en schoot de bal in het doel. 0 – 3. Hierna kwam Rick Seuntiens Geert van Overbeek vervangen, maar de wedstrijd was al lang gespeeld. Het slotakkoord was toch nog voor de Tipmast Boys toen Hans van Kemenade in het laatste fluitsignaal nog doel trof. Er was wat discussie of het doelpunt wel of niet telde, maar hij telde, tot genoegen van wedstrijdmascotte Anne Hageman. Doelman Ruud van Stokkom had op een redding na een vrije middag.

Door deze overwinning en het verlies van de directe concurrenten kan Bladella zich a.s. zondag tegen Bergeijk definitief veilig spelen.
2015-04-27

HVV - Bladella 0 - 4


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven