Nieuws

Op bezoek bij degradant HVV Helmond

24 april 2015
www.bladella.nl
De hete adem van Oisterwijk en Spoordonk is weer duidelijk voelbaar. Beide concurrenten naderden tot op één punt. De opdracht die zondag mee gaat naar Helmond is heel helder.

Schlemielig
Op een ongebruikelijk tijdstip moesten de Tipmast Boys weer een schlemielig verlies incasseren, nu in Dommelen. Voor rust speelde Bladella krakkemikkig en was het andere blauwwit sterker. Daarvan werd geprofiteerd en wist over rechts de tegenstander 2x te scoren. Na de rechtzetting bij de thee waren de rollen omgekeerd. Bladella had de tegenstander volledig in de tang. Jammerlijk genoeg kon alleen uit een strafschop nog gescoord worden. Ook het 2e ging zondag daar heel ongelukkig met 1-0 onderuit. Het zit op dit moment totaal niet mee!!
 
Finale’s
Geen tijd om te treuren want zondag staan weer finales te gebeuren. Het 2e mag niet verliezen bij concurrent Acht 2 om boven de degradatiestreep te blijven. En de formatie van Jasper van Hoof moet winnen bij het al gedegradeerde Helmond. Volgende week dient ook aan Bergeijk geen enkel puntje afgegeven te worden. Deze zes punten zouden dan voldoende moeten zijn om nacompetitie voor behoud te ontlopen. In de laatste wedstrijd krijgt het vaandelteam in Veldhoven kampioen Rood Wit nog tegenover zich.
 
  Bergeijk JBrabant Oisterwijk Spoordonk Bladella
26-apr   Braakhuizen Reusel Sp   Dommelen   Rood W.V Helmond
  3-mei Bladella RKVVO   Wilh.Boys   Oirschot V   Bergeijk
10-mei   Helmond   Oisterwijk JongBrabant Reusel Sp Rood W.V

Klassement
Gezien de stand moet zondag winnen in Helmond niet onoverkomelijk zijn omdat HVV slechts 3 punten vergaarde met een doelsaldo van min 102. De vroegere roemrijke club anno 1899 uit Helmond verkeert in een zware depressie, dat is wel duidelijk. Het arme HVV is voor het derde seizoen op rij kansloos gedegradeerd.
De opvallendste prestaties van het geelzwarte team dit seizoen waren de 0-1 winst bij Oisterwijk en de kleinst mogelijke 1-0 nederlagen tegen RKVVO en afgelopen week notabene tegen Rood Wit V., dat zondag kampioen wordt in Spoordonk. Daar moeten we in ieder geval maar vanuit gaan en verders hopen dat ook Dommelen in Oisterwijk haar uiterste best wil doen.
In de blauwwitte rug is door de twee recente nederlagen de hete adem van Oisterwijk en Spoordonk weer duidelijk voelbaar. Beide concurrenten naderden tot op één punt. Er mag niks meer fout gaan. 

Opdracht
Met alleen kijken naar andere uitslagen zouden we wel eens bedrogen uit kunnen komen. ‘Urst zelf’ is daarom het devies. De enigste opdracht die de Tipmast Boys mee naar Helmond krijgen is dus zelf winnen. Om te kunnen winnen zal er wel gescoord moeten worden. Mascotte Anne Hageman uit E4 reist vol vertrouwen mee naar sportpark Houtsdonk, aan de Heeklaan 21, 5706 BP Helmond.

 
   Supporters opgelet:
   De A67, vanaf Eindhoven richting Venlo, is o.a. vanaf knooppunt Leenderheide tot    
   Someren afgesloten van vrijdag 24 april 21.00 uur tot maandag 27 april 05.00 uur.

   Omrijden via de Berenkuil in Eindhoven naar Geldrop – Helmond is aan te raden.
   Hou rekening met drukte en extra reistijd die kan oplopen tot wel een half uur!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven