Nieuws

Wil jij voetballen bij Bladella? (of stoppen?)

24 april 2015
www.bladella.nl
Als je het volgende seizoen als nieuw lid wilt voetballen kun je je maar best aanmelden vóór 1 mei. Alle aan- en afmeldingen, lopen vanaf dit jaar digitaal via de www. bladella.nl.

Op deze Bladella-site is meer informatie te vinden. Met de blauwe balk bovenin kun je onder “contact” de informatie over ‘lid worden’ nalezen.
 
Jongens en meisjes kunnen worden aangemeld als ze vóór 1 januari 2016 zes jaar zijn. Of als ze nu al ouder zijn natuurlijk. Dat de aanmelding zo vroeg is, ligt aan het indelen van de teams voor het nieuwe seizoen. Dat gebeurt al snel na één mei. Niet tijdig aanmelden betekent dat de speler op een wachtlijst komt. Het kan dan voorkomen dat er voorlopig geen plaats is. Jammer.
 
Nieuwe leden die geboren zijn na 1 januari 2004 moeten een pasfoto inleveren. Die komt op de spelerspas die wij bij de K.N.V.B. aanvragen. Het inleveradres voor deze pasfoto staat op het inschrijfformulier.
 
Leden die zich willen afmelden kunnen dat doen door eerst als lid in te loggen op de Bladella-site. Vraag zo nodig een (nieuw) wachtwoord via “Wachtwoord Vergeten” (rechtsboven). Via “Contact”  kom je bij “Uitschrijven” (linksboven). Daar moet je je tijdig afmelden, ook 1 mei!!). Zo loop je niet het risico dat er onnodig contributie wordt afgeschreven. Deze manier is vanaf nu de enige mogelijkheid om je af te melden. Dus niet alleen bij je leider afmelden a.u.b.! 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven