Bladella D3 kampioen!!

21 april 2015
www.bladella.nl
Met nog 1 wedstrijd voor de boeg heeft D3 nog geen puntverlies geleden. Vandaar dat deze 14 mannen zaterdag onder toeziend oog van velen supporters kampioen zijn geworden in de 4e klasse.

Onder leiding van de technische staf, Ad Adriaans, Frank Krekels, Bas Schepens en Koen Wijnen heeft dit team afgelopen seizoen een enorme groei doorgemaakt. Waar ze in het najaar nog 4e werden in dezelfde klasse worden de tegenstanders nu op vakkundige wijze naar een nederlaag begeleid. Dit wordt ook nog eens gedaan met statistieken waarover je zeker naar huis mag schrijven: 9 wedstrijden 27 punten, 52 goals vóór en maar 8 tegen!!! Graag stellen wij u onze 14 matadoren voor:
 
Jesse
Heeft de 2e seizoenshelft al vaker de trekker van de deur moeten halen dan ballen uit het net. Onze eigen ‘Manuel Neuer’ dit seizoen. Jesse heeft dit seizoen niet alleen laten zien dat hij een bijna niet te kloppen keeper is, maar dat hij ook geweldig mee kan voetballen! Zou hij dit talent dan van zijn vader hebben gekregen?
 
Ruben
Ruben ‘’Kuyt” Adriaans, zet hem rechtshalf, centraal op het middenveld, voorstopper of laatste man hij kan op elke positie uit de voeten. Deze bikkel heeft helaas lang toe moeten kijken door een blessure, maar heeft een sterke comeback gemaakt. Met 110% inzet per wedstrijd is het een echte teamspeler en een van de sfeermakers in het team. Als hij volgend jaar een PSV shirt aanschaft is hij weer gegarandeerd van een kampioenschap...
 
Stefano
Stefano ‘’Ramos” de Beijer. Het brein op rechtsachter, heeft halverwege het seizoen al een extra broekzak laten maken omdat alle tegenstanders er niet meer in passen. Gooit zijn lichaam enorm slim in de strijd en speelt al zijn wedstrijden foutloos. Heeft met zijn goede trap regelmatig de buitenspelers in kansrijke positie gebracht.
 
Thijs
Thijs onze ‘’David”, heeft ondanks zijn lengte al vele grote tegenstanders de handdoek in de ring laten gooien. Deze centrale middenvelder heeft een gigantisch loopvermogen en een techniek waar menig profvoetballer jaloers op is. Strooiend met passes á la Isco zet hij regelmatig de complete voorhoede vrij voor de keeper.
 
Sam
Sam ‘’Huntelaar’’ Fiers, begonnen als spits en geëindigd op de flank. Een zeer complete aanvaller:  niet bang om een actie te maken, een diepe bal voor snelheid, Sam kan het allemaal. En dan hebben we het nog niet gehad over zijn scorend vermogen. Ploft de ballen met een duizelingwekkende snelheid in de goals.
 
Berend
Het zou ons niets verbazen als Berend stiekem met zijn achternaam Willems heet.  Een genot om naar te kijken en niet voor niets penaltykampioen van Bladella. Door zijn fluwelen trappen, passes en corners heeft hij zichzelf gekroond tot koning van de assist. Verdedigend staat hij zijn mannetje en aanvallend is het een enorm wapen.
 
Tim
Tim ‘’Lahm’’ van Heeswijk is klassieke kuijtenbijter.  Rechts en linksback, voorstopper of rechtshalf, Tim weet precies wat hij moet doen. Ben je hem voorbij kom je hem minstens nog 3x tegen. Heeft een enorm loopvermogen en is voor niemand bang.
 
Ties
Ties 'Krakakaa' Jorissen, beter bekend als ‘Zlaties.’ Met de acties van Ibrahimovic heeft Ties al vele mooie goals op zijn naam geschreven. Met als toppunt de kickboxtrap goal tegen Netersel.  Wanneer achterin alles dicht gehouden moet worden ‘’beunt’’ (zoals Ties het zelf mooi noemt) hij hier graag aan mee.
 
Joran
Joran ‘’Neymar’’ Maas. Heeft volgens mij zijn hele huis vol staan met verhuisdozen. Elke week neemt hij een verhuisdoos vol met trucjes mee naar de trainingen en wedstrijden. Voordat de tegenstander met zijn ogen heeft geknipperd is Joran er al voorbij. Met zijn sierlijke bewegingen en prachtige schoten, zowel met links als rechts, heeft Joran zich bewezen als een geweldige middenvelder.
 
Rick
Rick ‘’ Bruma’’  Meijer. Wij zijn niet bang want Rick is er bij, Rick is er bij !!! Samen met Harm Wouters het gouden duo achterin. Er zijn weinig tegenstanders geweest die na 2 minuten nog niet bang waren voor Rick. Gooit zich met al zijn passie en durf voor elke bal en weet dit vrijwel altijd zonder overtreding te doen. Naast zijn verdedigende kwaliteiten heeft hij een prachtige dribbel waarbij hij de bal aan een touwtje heeft. In moeilijke tijden neemt Rick samen met zijn kompaan Wouters het team op sleeptouw.
 
Bryan
Bryan ’’Vidal’’ van Mill, onze alleskunner. Begonnen als aanvaller waar hij altijd zijn goals meepikte, vervolgens op de backpositie wat hij enorm goed doet. Speelt met een heerlijk fel Zuid Amerikaans temperamentje en is voor niets en niemand bang. Met een schot van jewelste in zijn benen schiet hij regelmatig van buiten de 16 raak. Volgend jaar wel de punten van je schoenen afzagen...
 
Daan
Daan ‘’Bale’’ Paridaans, onze fenomenale buitenspeler, met zijn snelheid, acties, overzicht en voorzetten heeft hij zichzelf elke wedstrijd belangrijk gemaakt.  Kan zowel op het middenveld als voorin en is aan de bal een lust voor het oog. Voor elke trainer een luxe want deze speler kan zowel met links als met rechts een fantastische bal geven.
 
PJ
PJ ‘’Robben”, onze eigen speedy gonzales.  PJ staat altijd op scherp om de diepte in te worden gestuurd. Met zijn enorme snelheid is zijn rug het enige wat zijn tegenstanders hebben gezien dit seizoen. Is hij zijn man voorbij knalt hij er een geweldige voorzet uit of trekt hij naar binnen en pegelt hij bijna elke week een bal tegen de touwen.
 
Harm
Last but not least. Harm ‘’Luiz’’ Wouters. De man met vele geweldige uitspraken (als ge denkt dat je dè bent, dan bende pas op de helft) en niet voor niet El Capitano van het team.  Zowel binnen als buiten de lijnen laat Harm zien hoe elke voetballer zich zou moeten gedragen. Als laatste man stuurt hij het team aan en is samen met zijn maat Meijer achterin onklopbaar. Buiten zijn verdedigende kwaliteiten heeft hij flink wat goals gemaakt. Deze kopsterke captain zorgt bij elke corner en vrije trap voor gevaar en is in de laatste minuten te gebruiken als breekijzer. 

Buiten onze 14 vaste spelers willen we graag alle gastspelers die mee hebben geholpen aan dit kampioenschap enorm bedanken voor hun inzet, ook zonder jullie was dit niet gelukt.

Graag willen we dit moment aangrijpen om de ouders, familie en vrienden van deze selectie enorm bedanken. En niet te vergeten onze sponsor Pali Group voor de geweldige support en kampioensshirts!

 
www.bladella.nl
Ook de overige seniorenteams kunnen vanaf deze week weer trainen. Uiteraard op 1,5 meter en alleen op kunstgras! Lees verder »
 
www.bladella.nl
"Bestuur van Bladella doet géén verzoek om promotie bij KNVB." Voorzitter René Walen-berg: "Om misverstanden te voorkomen deel ik de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Tot zijn eigen verrassing kreeg de leider van JO15-5 de ‘Jac Lammers trofee’ van de jeugd-voorzitter in zijn handen gedrukt Lees verder »
 
www.bladella.nl
Alle teams kunnen vanaf van-daag (18-mei) weer trainen.      De jongste groepen hebben er al een paar trainingen opzitten. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-07-2013 Lees verder »