Nieuws

Niels Seuntjens (Best Vooruit) gasttrainer bij BTO

22 april 2015
www.bladella.nl
Morgen, vrijdag 24 april, opnieuw BTO en Masterclass: extra (techniek)training voor de jeugd. Bladelnaar Niels Seuntjens (hoofdtrainer Best Vooruit) verleent daarbij zijn medewerking.

B.T.O. / Masterclass
Het wordt vrijdag 24 april alweer de negende training van de B.T.O. Inmiddels zijn ook de Masterclass groepen gestart, dus op vrijdagavond is het een feest om naar te kijken: 141 Bladella-kinderen met 18 trainers die bezig zijn met het mooiste spelleke op aarde; voetballen.
De ongeveer vijftig BTO-jeugdspelers trainen dan van 18.15 tot 19.30 in zes groepjes van maximaal acht spelers. Na de warming up volgen per leeftijdscategorie drie onderdelen bij drie verschillende trainers op drie verschillende themavelden. Dat zorgt automatisch voor variatie en er wordt tot op het kleinste detail ondersteuning gegeven door de trainers. De keepers worden, geïntegreerd in de partijvormen, nauwlettend aangestuurd door keepertrainer Ludo. De ruim negentig Masterclass-deelnemers oefenen in groepjes op techniek en balbeheersing. De trainingen worden voorbereid en begeleid door oud-eerste elftal speler Jeroen Schilders en onze jeugdcoördinator Henrie Kneefel. Daarnaast is Bladella blij met de inzet van veel jeugdtrainers, waaronder ook een aantal fanatieke selectiespelers die graag de jeugd iets bijbrengen op voetbalgebied.

Niels en Niels
Het is ook duidelijk geworden dat er een aantal nog jonge maar zeer talentvolle  trainerstalenten zoals Niels Krekels (B1!) rondlopen in onze mooie voetbalclub.  Een andere Niels, inmiddels hoofdtrainer bij Best Vooruit en bij elkaar vijftien jaar trainingservaring, komt op vrijdag 24 april meehelpen bij de B.T.O.  Niels Seuntjens was vroeger een gedreven en technisch zeer bekwame Bladella-speler. Door blessures heeft hij zijn voetballoopbaan al heel vroeg omgezet in een trainersfunctie. Na een aantal jaren assistent te zijn geweest, is hij nu hoofdtrainer van het vaandelteam van Best Vooruit. Komend seizoen wordt Seuntjens hoofdtrainer bij Hilvaria.  

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven