Nieuws

Zaterdag naar Dommelen

17 april 2015
www.bladella.nl
Niet op zondag, maar zaterdagavond al treedt Bladella 1 op sportpark ‘t Heike in Dommelen aan tegen de nummer 2 van 3D. Een grote uitdaging om daar een goed resultaat neer te zetten.

Schlemielig
Opnieuw toonden de Tipmast Boys tegen Nevelo een voorbeeldige inzet die helaas, door ‘omstandigheden’, niet werd beloond met een zeker verdiend punt. Met 0-1 werd uiterst schlemielig verloren. Een te vroeg (of te laat) fluitsignaal én een weigerend fluitje voor een strafschopgeval nekten Bladella. Toen in de slotminuten ook nog bij een Oisterwijkse uitbraak verzuimd werd te ruimen en onze keeper te ver uit z’n doel kwam, kon Nevelo gemakkelijk scoren. Sneu voor Ruud, die deze competitie menig punt mee hielp pakken en frustrerend voor alles wat Bladella in het hart had (en heeft).
 
Zaterdag
Gelukkig dat de ploegen onderin niet verrasten. Ingecalculeerd was dat Jong Brabant in Helmond zou winnen en die komen nu op 7 punten van Bladella. Nog 4 finales te gaan. Te beginnen zaterdag (om 19:30 uur) in Dommelen.
  Helmond
thuis      uit
Bergeijk
thuis      uit
JBrabant
thuis      uit
Oisterwijk
thuis     uit
Spoordonk
thuis    uit
Bladella
thuis     uit
19-apr Rood W   Spoord.B   Braakhuizen Nevelo Bergeijk Dommelen
26-apr Bladella Braakhuizen Reusel Sp   Dommelen   Rood W Helmond
 3-mei Nevelo Bladella RKVVO   Wilh.Boys   Oirschot V   Bergeijk
10-mei Bergeijk   Helmond   Oisterwijk JBrabant Reusel Sp Rood W

Dommelen
Het ‘Dommelsch’ weekend thuis, net voor de winterstop, pakte goed uit. Een en twee wonnen toen. Dit weekend de terugronde: zondag (12 uur) het 2e dat nog een aantal punten moet hebben om nacompetitie voor behoud te halen. Dommelen 2 is nog flink in de race voor de 3e periodetitel (op 1 punt) en zal zeker niks weggeven.
Hoewel het eerste van het andere blauwwit al zeker is van nacompetitie (1ste periodetitel) zal ‘ons urste’ vooraf ook niet op punten hoeven rekenen. De ploeg van vertrekkend coach Marc Post is namelijk aan een sterke reeks bezig: de laatste zes matchen werden gewonnen.
 
Uitstekend team
Bram van Wijk (13x) en Anwar Janssen (10x) zijn makkelijk scorende spitsen, maar ook routinier en spelbepaler Mark v.d. Palen (hij is overigens zaterdag geschorst) heeft al 11 kruisjes achter z’n naam staan. Ook achterin zit het goed. Onder aanvoering van de uitstekende doelman Dennis Soeteman (35), heeft men nog maar 21 tegengoals geïncasseerd. Alles bij elkaar dus een zeer goed team dat afstevent op een mooie en knappe tweede plek achter de ongenaakbare kampioen Rood Wit Veldhoven.
 
Mascotte Giel van de Ven uit E8 zal daarom al z’n geluk mee moeten brengen om tot een goed resultaat te komen. Met z’n allen naar Dommelen dus om mee te supporteren!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven