Nieuws

Kader A-selectie seizoen 2015 - 2016

16 april 2015
www.bladella.nl
Nadat eerder de komst van Huub Vermeulen als hoofdtrainer werd gemeld, kan nu ook de samenstelling van het overig selectiekader voor komend seizoen bekend gemaakt worden.

Hoofdtrainer 2de
Deze week heeft Eric Hooijen zijn handtekening gezet onder een 2-jarig contract. Eric is de afgelopen periode oa actief geweest bij vv Casteren als hoofdtrainer en ook als actief seniorlid en jeugdtrainer bij Bladella.
Eric volgt Louis Broers op, die na 2 seizoenen aangegeven heeft deze functie niet langer te kunnen combineren met zijn eigen bedrijf. Wij zijn Louis zeer dankbaar voor zijn inzet, beleving en de knappe prestatie om direct in zijn eerste seizoen te promoveren via de nacompetitie naar de reserve 1e Klasse. Daarin heeft het 2de het momenteel erg moeilijk en strijdt het tegen degradatie; hierin kan ook het 2de alle steun gebruiken van onze supporters!
Wij wensen Louis alle succes toe; uiteraard in de strijd tegen degradatie, als ook in de toekomst met zijn bedrijf, en zien Louis als echte Bladella man graag in de toekomst bij de club betrokken blijven.
Frank Schinkel blijft beschikbaar als assistent–trainer bij Bladella 2 en zal zich daarnaast meer inzetten in de doorstroming van de jeugd.

Peter Cosijns heeft helaas aangegeven na 4 jaar zijn taak als assistent trainer bij het 1ste te zullen stoppen. De invulling van deze functie zullen we de komende weken in overleg met de nieuwe hoofdtrainer Huub Vermeulen en het kader bespreken.
Uiteraard zijn wij ook zeer dankbaar voor de inzet van Peter, die met zijn karakteristieke passie, beleving en drive tot verbetering een grote bijdrage heeft geleverd in de prestaties en ontwikkeling van de A-selectie de afgelopen jaren.

Het kader voor seizoen 2015-2016 ziet er naast Huub, Eric & Frank als volgt uit:
Leider & ass.scheidsrechter 1e 
Verzorger & Fysiotherapeut 
Keeperstrainer
John Daniels
Rob van Brakel
Frank van der Heijden

Wij zijn zeer tevreden met deze samenstelling en kijken met erg veel vertrouwen uit naar het komende seizoen. Uiteraard is de focus de komende weken volledig op het behalen van lijfsbehoud, voor zowel het 1ste als het 2de!!

Namens de VC senioren,
Frank Leermakers  

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven