Nieuws

Kampioenen olé, olé !!

15 april 2015
www.bladella.nl
Na B2 wat weken geleden kon afgelopen zaterdag F2 de platte kaar op. ´Wie zijn de beste?!´, dat gaan een aantal teams dit weekend uitschreeuwen. F9 + F4 + D3 + D2 én het 8e worden kampioen?!

Jeugd
D3 baalde verschrikkelijk omdat Valkenswaard D3 zaterdag niet kwam opdagen.... Dat feestje kan nu a.s. zaterdag gevierd worden. D3 speelt enkele kilometers verderop in Netersel tegen het team van Netersel/Casteren D2 (aanvang 11 uur). Acht verliespunten minder dan de naaste achtervolger en nog drie wedstrijden te gaan.
 
Maar ook D2 kan zaterdag weer gaan feesten (zij werden ook al najaarskampioen)!! Die kampioenswedstrijd, thuis tegen Dosko’32 D1, begint om 11:15 uur! Vier verliespunten minder en nog 2x de wei in. Dat moet lukken.
 
F4 moest haar kampioenschap nog even uitstellen omdat in Sterksel vorige week ‘slechts’ werd gelijk gespeeld. Poging twee om het kampioenschap binnen te halen is zaterdag thuis tegen Waalre F2 (aanvang 9 uur). Vier punten voorsprong met nog twee partijtjes te gaan.
 
F9 heeft, met nog twee wedstrijden te gaan, vijf verliespunten minder dan Reusel Sport F6. ‘Gewoon’ zaterdag gaan winnen bij Hilvaria F8 (9 uur) en dan kan er ‘alleen’ gefeest gaan worden!
 
Kom supporteren en schreeuw de mannen en mennekes (én mèskes!) naar hun kampioenschap!!  Feest in de tent! Heel veel succes!!
 
Bladella 8 gaat zondag voor kampioenschap
Het getal 8 blijkt binnen Bladella een goed getal. Nadat vorig jaar het oude 8e kampioen werd, is het dit jaar aan het nieuwe 8e. In een jaar waarin slechts 2x gelijk gespeeld werd en 1x verloren, is a.s. zondag de eerste grote kans om kampioen te worden.
Bladella (pr)acht(ig) van Perry Tenbult en Harrie Snijders neemt het thuis op tegen Terlo 4. Bij winst is het kampioenschap een feit. Bij gelijkspel of verlies schuiven de kampioenskansen een week op. Met nog 3 wedstrijden te voetballen en 8 verliespunten minder dan nummer 2 DEES lijkt het dus nog een kwestie van tijd.
Het weer is prachtig zondag met veel zon en een graad of 15-16. Kom dus met zoveel mogelijk naar de Smagtenbocht en schreeuw de mannen naar het kampioenschap.
Ook deze Boys rekenen op veel supporters!! 

Onderstaande teams zijn ook nog kanshebber voor de hoofdprijs. Na ‘t weekend weten we meer
B4 het zit er nog steeds in maar de laatste 3 partijen zullen wel gewonnen moeten worden!
E5 geen fouten maken en ook volgende week bij koploper Hilvaria lijkt winst noodzakelijk...
F3 zaterdag (9 uur) de wedstrijd van de waarheid tegen koploper Spoordonk (1 pnt verschil)
Ma1 alleen bij winst volgende week bij koploper DSC nog een heel klein kansje
VR1 alleen bij winst zondag thuis tegen koploper ZSC nog een heel klein kansje...
6e is zondag vrij maar gaat volgende week feesten als uit bij V’waard wordt gewonnen

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven