Nieuws

Nevelo steelt drie punten bij Bladella

13 april 2015
www.bladella.nl
De Tipmastboys hebben een uiterst ongelukkige nederlaag geleden. Een te vroeg (of te laat) fluitsignaal én een weigerend fluitje voor strafschop én een eigen verdedigingsfout nekken Bladella.

De club uit Oisterwijk zal voor dit delict echter niet worden vervolgd, omdat ze de hulp kreeg van de Bladelse doelman en de scheidsrechter. De wedstrijd verdiende geen winnaar en zelfs de Nevelo-supporters waren het er over eens, dat de uitslag geen recht deed aan de werkelijkheid.
 
De wedstrijd stond in het teken van de terugkeer van Arvid Bolkenstein, die met zijn snelheid, menige bres kan slaan in de verdediging van de tegenstander. Daar tegenover stond de afwezigheid van Geert van Overbeek, Ruud Leermakers, Mark Adams en Tom Ansems. Voorwaar geen sinecure.
Het begint vrij veelbelovend, want we zien een furieus aanvallend Bladella, en een stug verdedigend Nevelo. Joep v.d. Ven schiet al na drie minuten de bal rakelings naast. Nevelo beantwoordt met een scherpe aanval, die door Ruud van Stokkom, prima wordt gekeerd. Na een offensief van een kwartier komt Nevelo beter in de wedstrijd. In minuut 22 mag de thuisclub van geluk spreken, als  de bal, na een scrimmage  in de armen van  de keeper belandt. Een blessure noopt Anel Selimovic om de wedstrijd te verlaten. In zijn plaats komt Roel Segers.
Gaandeweg zakt het peil van de wedstrijd tot een bedenkelijk niveau. Beide ploegen hebben moeite om het spel te maken. Er zijn weinig momenten die het publiek kunnen inspireren. Resultaat is een brilstand bij de rust.
 
Na de thee zien we hetzelfde spelbeeld. Twee ploeterende ploegen, die met hard werken proberen om beter te zijn als de ander. Geen van beide slaagt daarin. In de 52ste minuut komt Tom Ansems Ibou Bot vervangen. Hij zal  slechts 20 minuten deelnemen omdat hij dan ook geblesseerd, het veld moet verlaten. Hij laat nog wel een mooie solo zien, helaas zonder resultaat. Vermeldenswaard is een prima steekpass van Roel Segers op Tom Ansems, die uitstekend in de diepte opduikt.
 
Dan het moment, waar alles wat Bladella is, niets van begrijpt. De scheidsrechter fluit voor een overtreding, op het moment dat de bal al in het netje ligt. Hij ziet het Bladellavoordeel totaal over het hoofd. Daarna wordt de thuisclub nog een penalty onthouden, na een duidelijke overtreding op Arvid Bolkenstein.
Het laatste gedeelte van de wedstrijd wordt Bladella sterker, beseffend dat alle punten heel hard nodig zijn. Nevelo-spelers en meegekomen toeschouwers zijn schijnbaar allang tevreden als ze plotseling William van Straalen in minuut 88, de bal tussen drie Bladellaverdedigers, over de foutief uitgekomen keeper heen zien lobben, waardoor de 0  -  1 geboren is. Zo ziet een gestolen wedstrijd eruit.
Man van de Match is wederom Hans van Kemenade.
 
Gelukkig voor de Tipmastboys en mascotte Niels Laureijs, verliezen de concurrenten ook de benodigde punten.
Volgende zondag speelt Bladella de moeilijk uitwedstrijd tegen Dommelen.

Klik hier voor het Nevelo-verslag
2015-04-13

Bladella - Nevelo 12 april 2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven