Nieuws

Nevelo thuis

11 april 2015
www.bladella.nl
Nog vijf wedstrijden te spelen, het einde komt in zicht en dus loopt de spanning steeds verder op. Opnieuw gaat het om kostbare punten voor de Tipmast Boys in de pot tegen Nevelo.

Braakhuizen
2e Paasdag had Bladella een goed team tegenover zich staan. Braakhuizen toonde meer individuele kwaliteiten. Met opnieuw veel inzet konden de roodzwarten toch aardig onder controle gehouden worden. Omdat het Geldropse team geen afstand nam, bleef het spannend tot de laatste seconde. Zelfs uit enkele aardige doelkansen hadden de Tipmast Boys zo maar een punt kunnen pakken. ‘Plaag-van-de-dag’ Nick Kuylaars kroonde zich uiteindelijk tot matchwinner.
 
Klassement
Omdat onze Reuselse vrienden met Pasen verzuimden om RKSV Oisterwijk pijn te doen is die concurrent tot op twee punten genaderd. Door de winst van ook Spoordonk zijn die boys zelfs op één punt gekomen. Zaak voor de mannen van Jasper van Hoof om de komende weken nog punten te pakken. Helmond en, of Bergeijk, of Jong Brabant, gaan direct degraderen. Om nacompetitie voor behoud te ontlopen moet Bladella zorgen om van plaats 11 en 12  weg te blijven. Het bezoekende Nevelo, met 5 punten meer, is zo goed als veilig en komt zondag op bezoek. Opnieuw gaat het om kostbare punten voor de thuisclub in de pot tegen het Oisterwijkse roodwit.
 
Nevelo
Met een zwaar geflatteerde 5-1 nederlaag kwam Bladella destijds terug uit Nevelo. De Tipmast Boys kwamen daar verdiend op voorsprong. Bij rust had zelfs een grotere marge in het voordeel van blauwwit op het scorebord mogen staan. Toch was die stand slechts 1-1. Ook na de thee wist men met enkele aardige mogelijkheden geen raad. Nevelo wel! “Haperende doelpuntenproductie nekt Bladella in duel met uiterst effectief Nevelo.” Dat was de kern van die match. Nevelo had beduidend meer body, was zeer sterk in duelkracht en zocht bij balbezit razendsnel het vijandelijke doel. Daartegen zal blauwwit zich deze keer beter moeten wapenen om tot een goed resultaat te kunnen geraken.
 
21 gespeeld
Om de rangschikking recht te trekken werd afgelopen donderdag de laatste inhaalwedstrijd (Nevelo - Braakhuizen) afgewerkt. Braakhuizen won met 1-3 deze partij die op het laatst bij Nevelo wat frustraties opriep. Voor aanvoerder Lars van Engelen (25), middenvelder Lennert vd Sande (27) en Marlon Doomen heeft dat zondag consequenties. Opvallend overigens dat tot dat moment Nevelo nog aanspraak op de FairPlay in 3D mocht maken met slechts één schorsing (evenals Oirschot Vooruit) tot dan toe. Bij Bladella zit Mark Adams deze keer op het strafbankje.
 
  Helmond
thuis         uit
Bergeijk
thuis         uit
JongBrabant
thuis          uit
Oisterwijk
thuis          uit
Spoordonk
thuis          uit
Bladella
thuis           uit
12-apr  JongBrabant Dommelen Helmond  Oirschot V  Wilh.Boys  Nevelo
19-apr Rood W.V  Spoord.Boys  Braakhuizen Nevelo Bergeijk Dommelen
26-apr  Bladella Braakhuizen Reusel Sp  Dommelen  Rood W.V Helmond
  3-mei  Nevelo Bladella RKVVO  Wilh.Boys  Oirschot V  Bergeijk
10-mei Bergeijk  Helmond  Oisterwijk JBrabant Reusel Sp Rood W.V

Spanning
Nog vijf wedstrijden te spelen, het einde komt in zicht en dus loopt de spanning steeds verder op. Daarom alle hens aan het blauwwitte dek! Mascotte Niels Laureijs uit E6 is er klaar voor.
De passie waarmee de laatste wedstrijden is gestreden geeft de blauwwit aanhang volle moed. Met een schuin oog zal ook het verloop van vooral Oisterwijk – Oirschot V. en Spoordonk Boys - Wilhelmina Boys in de gaten gehouden worden. Alles zelf in eigen hand houden door zelf punten te pakken moet echter de inzet zijn.
Zondag moet het gebeuren, toch?!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven