Nieuws

De avond van de lach

10 april 2015
www.bladella.nl
In het laatste weekend van september moet u of vrijdag of de zaterdag reserveren voor een avondje lekkere humor in De Tipmast met de beste tonpraters van dit moment.  

Rasartiesten

       
      
Wie kent ze niet, Rob Scheepers, Berry Knapen, Andy Marcelissen, Ad Vermeulen, en Kitty Goverde? En ze komen allemaal op één avond op de bühne. Op vrijdag 25 en op zaterdag 26 september kunt u van hun optreden genieten. We gaan ervan uit dat de grote zaal van de Tipmast tweemaal vol gaat lopen met enthousiaste fans, liefhebbers van onvervalste Brabants humor.
 

Uit, goed voor U

     
Voor 12,50 per persoon bent u erbij. Als u op tijd reserveert tenminste. Een mooi  moment toch, eind september? Een ideale gelegenheid om met de vriendenclub, met het voetbalteam of de leuke kant van de familie een avondje op stap te gaan. Na de optredens blijft de zaal nog lekker vol tot in de late uurtjes met muziek van DJ Dave Bullens. En dat wil je ook niet missen.
 

Uit, goed voor Bladella



Niet alleen u en de vrienden worden beter van een avondje stappen, laten we eerlijk zijn. Ook Bladella profiteert ervan. Door mee te doen in de organisatie kan de clubklas er alleen maar beter van worden. Zeker als er genoeg belangstelling is. Daarom hopen we dat leden van de club zelf allemaal gaan komen, met hun partners, en ook bekenden voor een heel mooi avondje humor weten te strikken. U kent de artiesten allicht van de Keienbijters maar bij ons zijn ze helemaal  echt. En dat voor een klein prijsje.

In de voorverkoop voor Bladella-leden 

Eind van de maand april komen de kaarten in de voorverkoop. De eerste week alleen nog voor Bladella-leden door in te loggen op de site. Daar kan een aantal kaarten besteld worden en moet meteen worden afgerekend. Maak daar gebruik van. In de maand mei komen de entreekaarten te koop op een aantal voorverkoopadressen. De verkoop kan heel snel gaan dus houd de berichten op deze site in de gaten. En voor de voetballers, de ‘leste donderdag’ van april, en de laatste wedstrijddag van dit seizoen, zondag 3 mei, staan er speciale acties gepland. Zorg dat je er bij bent!!!
 
v.v. Bladella,
René Walenberg  
De Tipmast, Bart van Bussel

           

 



 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven